Dagens kort från Osho Zen 20/6

Hej på er 🙂

Igår kväll när jag skulle blogga gick det inte att komma in på sidan. Troligtvis pga hög belastning. Bloggportalen Andlig Livsstil jobbar på att lösa problemet.

Sen vill jag passa på att säga att jag alltid svarar på era frågor ni ställer på bloggen. Svaren hittar ni under eran ursprungliga kommentar. 🙂

Här kommer dagens budskap från Osho Zen:

Drömmen


Någon förtrollad kväll kommer du att möta din själsfrände, den där perfekta personen som kommer att uppfylla alla dina behov, infria alla dina drömmar och sen lever ni lyckliga i alla era dagar. Eller hur?

Njaa…inte riktigt va?

Dessa fantasier förevigas av poeter, författare, låtskrivare och andra som djupt inuti minns själva livmodern. I livmodern var vi verkligen skyddade och ett med våra mödrar. Inte undra på att vi verkligen har velat återvända dit under hela våra liv!

Men (för att uttrycka det ganska brutalt) är det en barnslig dröm. Och det är helt otroligt att vi fortfarande så envist hänger fast vid den, trots att verkligheten stirrar oss i ansiktet.

Ingen, vare sig det är din nuvarande partner eller en framtida drömpartner du fantiserar om, har någon skyldighet att servera dig lyckan på ett silverfat – och faktum är att dom inte kan det heller, hur mycket dom än vill det.

Äkta kärlek kommer inte av att försöka få våra behov tillgodosedda av någon annan.

Äkta kärlek kommer av att utveckla vår egen inre rikedom och mognad. Då har vi så mycket kärlek att ge att vi drar till oss älskare helt naturligt.

Sanningen är att äkta kärlek kan vi endast upptäcka på egen hand. Hos oss själva.

Vill Du att jag drar ett kort bara för Dig? Klicka HÄR för mer info 🙂 

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

  1. Hej följer din blogg, har en fråga har du en hälsning till mig från andevärlden?

    • Hej!
      Ett personligt kort kan du få av mig 🙂 Skicka ett e-mail i sådant fall så skickar jag betalningsuppgifter. E-mail adressen finns i inlägget. Kram <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *