Låt energin flöda genom dig 

Universum är ett hav av energi


Dagens fysiker vet att materia är en form av energi som vibrerar på olika frekvenser. Universum består av 98% energi och endast 2% materia. 

Vi lever i ett universum som är fylld av andlig, psykisk och fysisk energi där alla levande ting existerar genom sin förmåga att omvandla denna universella energi till något individuellt. 

Hur är din individuella energi just nu? Hur mår du? 

Vi är begåvade med förmågan att överföra vårt eget energifält, vår individuella kraft. Vi tar emot energi, vi omvandlar den och vi sänder ut den. 

Vi människor är energitransformatorer. Alltså, vi omskapar energi. Vi lever och utvecklas i proportion till hur mycket av den här universella energin vi accepterar, och hur fritt den flödar genom oss. 


Ju bättre vi omskapar och överför  denna energi, och ju mer vi tillåter den att flöda genom oss, desto högre nivåer når vi. Desto mer levande, belåtna och effektiva blir vi. 

Så tappa upp ett energibad och låt dig fyllas på med kraft. 

Med andra ord, tillåt dig att njuta av livet. Unna dig sådant som du mår riktigt bra av. Umgås med positiva kärleksfulla människor. Fokusera på det positiva i livet. Gör sådant som du blir glad av. Var utomhus så mycket som möjligt. Planera in avkoppling, kontemplation och nöjen i din kalender. För det är där du tankar energi och kraft. 

Imorgon är det dags för Ljusglimtens Happy Friday! Och den kommer att innehålla ett erbjudande om energipåfyllnad. Håll utkik!😊

Kram /Ljusglimten ❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *