En magisk upplevelse

Indianer och kristaller 

Under en meditation hände något häftigt! 

Här delar jag med mig av min upplevelse: 


En mohikan med målade symboler i ansiktet kom fram till mig. Det var en äldre man som såg barsk ut. Han sa någonting på ett okänt språk, sedan räckte han fram sin stora grova hand mot mig. I handen låg en gnistrande vit kristall vars ljus var bländande! Jag fick till mig att det var en healingkristall. 

Jag tog kristallen och tryckte den mot mitt bröst, hela jag fylldes av detta fantastiska ljus. Då hörde jag en röst som sa “Du måste visa mig trafiken”. 

Efter en stund smälte kristallen in i mitt bröst. Jag blev ett med den. Jag andades in ljuset ett tag innan jag avslutade meditationen. 


Detta var en väldigt tydlig och stark upplevelse. Jag kan fortfarande se den här indianen med mohikanfrisyr framför mig.

Kram /Ljusglimten ❤️

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *