Fjädrarnas olika betydelser

Tecken och meddelanden 

Änglarna kommunicerar med dig på olika sätt. Ett exempel är via fjädrar. Änglarna lämnar ofta fjädrar på din väg just i rättan tid för att ge dig den bekräftelse du behöver, tröst, uppmuntran eller en vink om att du är på rätt väg. 

Fjädrar kan oxå betyda att du bör vara extra uppmärksam på någonting, att du behöver skärpa ditt medvetande, en väckarklocka. De kan även vara en påminnelse om att: ja, änglarna finns där för dig, dom är med dig. 

Änglarna använder sig av fjädrar i alla möjliga färger och former och här följer en snabb överblick av vad färgerna kan betyda. 

Givetvis ska du vara uppmärksam, fokusera inåt och lyssna till din intution för att få utförligare information om fjädrarnas betydelse, genom att lyssna inåt får du tillgång till vägledningen änglarna har för just dig. 

Vit fjäder: En påminnelse om att ha tillit. Änglarna stöttar dig och beskyddar dig. 

Kan oxå vara ett tecken på att dina nära och kära tryggt gått över till Andra Sidan och att dom har det bra där. 


Röd fjäder: Låt din livskraft, fysiska vitalitet, stabilitet, styrka, passion och mod få komma till uttryck. 


Orange fjäder: Meddelar att du bör bejaka din kreativitet, lyssna till din inre röst och var positiv för att attrahera framgång. 

Blå fjäder: Kommer med lugnande och fridfulla energier. De kopplas till kommunikation, medvetenhet och är ofta en påminnelse om att du ska lyssna. 


Grå fjäder: Hitta lugnet inom dig, på så vis skapar du frid och fridfulla situationer i den yttre världen. Grå är oxå neutral vilket kan betyda att svaret på din fråga varken är ja eller nej, svart eller vitt.


Svart fjäder: En påminnelse om dina änglars beskydd. 

Ett tecken på att du har andlig visdom och magi inom dig. 


Lila fjäder: Kommer med bud om djup andlighet, omvandlar negativitet och öppnar upp mediala och andliga förmågor. 


Brun fjäder: Står för grundtrygghet, att vara jordad, balans, hus och hem.

 Dess energier är respekt, förankrad positivitet och balans mellan det andliga och det fysiska. 


Grön fjäder: Står för pengar och oberoende, rika möjligheter, vibrerande välmående, hälsa och kärlek. 


Gul fjäder: En påminnelse om att vara glad och sorglös, närvarande, alert och att fokusera på sådant du vill dra till dig i ditt liv. 

Rosa fjäder: En påminnelse om änglarnas villkorslösa kärlek samt en påminnelse om den oändliga inspiration som finns tillgänglig när du är i samklang med kärleken. 


När du hittar en fjäder, blunda och känn efter. 

Vad vill änglarna säga dig?

Kram /Ljusglimten ❤️

ljusglimten

30 kommentarer

 1. Roligt att läsa om de olika betydelserna. Men hur ofta hittar man en grön eller t.ex blå fjäder.
  Om fjädern är vit och svarta kanter. Vad betyder det då?😇

  • Jag har hittat både lila och blå fjädrar hemma, och jag äger inga fåglar😊 hittar du en svart/vit fjäder kan den ha dubbla betydelser. Kram ❤️

 2. Intressant att läsa. Vi hade begravning för min far i somras och när vi sitter där i kyrkan så sitter det helt plötsligt en vit fjäder på kyrkfönstret framför oss. Jag kunde inte låta bli att le där jag satt i min sorg och tog det som ett tecken från pappa. Det var fler som hade sett den och tänkt samma sak.

 3. För några dagar sedan låg en fjäder som var hälften vit och hälften ljusbrun framför mig, vad betyder den?😊

  • Hej😊 Titta på båda färgbetydelserna och känn efter vad det betyder för just dig. Kram ❤️

 4. Hej!

  Jag har hittat en fjäder med två små prickar på , har det någon betydelse ?

  ~ Tacksam ~

  • Hej😊 Inte rent allmänt som jag vet. Men det kan vara ett personligt tecken. Vad säger din magkänsla? Kram ❤️❤️❤️

 5. Hej 💗 Det låg en svart-vit fjäder framför en dörr som jag skulle passera. Var det nåt eller inbillade jag mig? 🙏

 6. Ett par änglavingar i vita äkta fjädrar ramlade ner hos min väninna idag. De var rejält inklämda bakom guldspegel i hallen å hsr hängt där i flera år. Vad å vem vill ge ett budskap eller är det ingenting att nry sig om? Men de känns viktigt… tacksam för svar om än så kort. Mvh Monika

 7. Jag hittade en svart fjäder när jag skulle tvätta mitt fönster i sovrummet när jag lyfte på min gardin, där låg den bara. Jag blev glad när jag läste dess betydelse.

 8. Har haft mycket runt mig ett tag och stark oro för näras sjukdomar.
  Stannade upp när mitt utanför ytterdörren låg en blå/svart fjäder.
  Gick in googlade och fann läsning här.
  Brukar inte reager men av nån anledning förstod jag något ..som gjorde att jag kände att jag måste söka om det står något om betydelse.
  Tack 💕kram

 9. går in på min dator när jag vaknat och ser ett meddelande att mina barnbarns pappa 49 år, gått bort kvällen innan. Går ut i köket och ser direkt en svart fjäder, ca 20-25 cm, ligger under min stol. Var kom den ifrån? Samband med dödsfallet?

  • Det kan jag inte svara på utan att tona in på det. Jag beklagar sorgen ❤️❤️❤️

 10. Tack ändå, men visst är det märkligt. Jag bor i lägenhet på 4:e våningen, så ingen fågel har kunnat ta sig in i lägenheten. såg ut som en kråkfjäder. Kan vara ett tecken från honom men… vad vill han säga ? Jag får fortsätta att fundera 🙂
  Hälsningar

  • Jag vet om ett par personer som fått fjädrar nersinglande från taket helt plötsligt, inomhus. Och nån har öppnat en bok och hittat en fjäder inuti. Så tecknen hittar alltid fram dit dom ska ❤️❤️😊

 11. Idag på morgonpromenaden med hundarna kom helt plötsligt en vit ullig och fin fjäder nersinglande från himlen rakt framför mig. Vad kan det betyda?

  • Det kan betyda fler saker, beroende på hur din livssituation ser ut och om du har bett Änglarna om hjälp nyligen. Kan vara en bekräftelse på att dom har hört dig och att hjälp är på väg till exempel. Annars kan det betyda att du är på rätt väg i livet… ❤️😊

 12. Såg idag utanför mataffären en svart fjäder en gul en orange en grön en rosa dom va ihop bundna nån hade säkert tappat dom men jag tänkte genast på skyddsänglar för mig fanns de ingen annan möjlighet.💚🧡💛

 13. För två år sen ändra sej hela mitt liv upp och ner.
  Jag blev bostadslös . Flytta in i en husvagn.
  Efter första natten hitta jag en svart fjäder utan för när jag vakna.
  Igår två år senare har jag fått ett erbjudande på ett nytt hem ett litet gulligt rött hus.
  Jag känner mej splittrad lite rädd för första gången i mitt liv.
  Hade svårt att sova.
  Gick ut på morgonen och där va den igen
  En svart fjäder…

  Så mot nya äventyr . <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *