Ljusglimtens Glädjehealing

Här kommer ett erbjudande till er alla!

Nu är det dags igen för min Glädjehealing: Lördagen den 30/3 0ch Söndagen den 31/3 kl 14:00. Passar inte tiden för dig så går det bra att ta emot healingen till natten istället (fråga mig hur du går tillväga om du inte redan vet).

Anmälningsinformation hittar du LÄNGST NER i inlägget. OBS! LÄS NOGA!! Det blir så mycket mer arbete för mig annars. Jag betalar INTE tillbaka 10kr hit och dit på grund av att Du inte läser informationen!! Eget ansvar gäller. Det känns väldigt tråkigt att behöva påpeka detta men tyvärr händer det alltför ofta att vissa inte läser/respekterar mina anvisningar.

Syftet med healingen är att sprida glädje, att lösa blockeringar så att glädjen kan spridas inom dig och utåt. Jag vill att Du ska vara glad!😊

Rosenkvarts löser upp hotfulla och gnagande känslor så att kärleken kan ta den platsen. Den skyddar oss från negativa vibrationer.

Jag använder mig av energierna från Rosenkvarts, Citrin och Tigeröga. Ni får även ett renande energibad av Den Helige Andes vita ljus. Ärkeängel Rafael är med under healingen.

Citrin. En glad och positiv sten som stimulerar oss att se ljust på tillvaron. Den absorberar negativ energi.

Healingen pågår i 30 minuter. Lägg eller sätt dig bekvämt minst fem minuter innan healingen börjar. Fokusera på andningen en stund. Be Universum om att få ta emot Ljusglimtens Glädjehealing.
Kom ihåg att dricka mycket vatten efteråt och ta det lugnt resten av dagen. Utrensningssymtom kan förekomma i ca 1-3 dagar efteråt. Detta är inte farligt och går över av sig självt. Vanliga symptom kan vara t ex: huvudvärk, yrsel, illamående, trötthet, diarré, humörsvängningar. Alla får inte utrensningssymptom.

Tigeröga. En stabiliserande sten som saktar ner ett överbelastat sinne eller kropp. Skänker kraft åt ett uttröttat system.

Kommentarer från tidigare deltagare:


 

Jag tar en symbolisk summa på 10kr/per person eller husdjur. Kontakta mig via E-mailadressen nedan för att få swishnummer alt. kontonummer, meddela vilket nummer du vill ha. Får jag inga uppgifter skickar jag automatiskt endast swishnumret.

Betalning sker i förskott och senast 30 minuter innan healingen börjar (detta gäller även om du ska ta emot healingen till natten, alltså om ordinarie healingtid är kl 14 så skall du betala senast 13.30 oavsett om du tar emot till natten eller inte). När du har betalat meddelar du mig vilken dag/tid du vill vara med så sätter jag upp dig på listan. Om du inte meddelar mig någon tid sätter jag automatiskt upp dig klockan 14:00. Om betalningen kommer in senare än 13:30 är du inte med på healingen.

Om klockan passerat 13:30 kan du inte längre anmäla dig till healingen samma dag.

Det går bra att anmäla sig till båda dagarna samtidigt om healingen sänds både lördag och söndag.

OBS!! Anmälan sker ENDAST via min e-mail: november_1126@hotmail.com

Du kan alltså INTE anmäla dig genom att kommentera på facebook eller här i bloggen, Du kan INTE heller anmäla dig via Pm på facebook eller via sms till swishnumret! ENDAST via e-mail! Vänligen respektera detta.

Betalning sker via Swish (eller kontoöverföring om du har Swedbank). Har man varken Swish eller Swedbank  brukar det alltid finnas någon man känner som har det, be denne om hjälp med överföring.

Har du mitt swishnummer sen tidigare behöver du inte anmäla dig via e-mail, då räcker det att du skriver ett swishmeddelande med datum, tid och namn/efternamn på deltagarna.

Jag sänder inte healing till tredje person utan dennes godkännande.

Du kan även boka in en privat session Glädjehealing för 150kr, 30 min. Vill du ha ett personligt budskap i samband med healingen är priset 200kr. Kontakta mig via email-adressen ovan.

Väl mött!

Kram /Ljusglimten❤

ljusglimten

253 kommentarer

  • Anmälan sker ENDAST via e-mail. Vänligen läs infon i inlägget. ❤

   • Hej ! Hur gör jag nu? Är intresserad av healingen på lördag 19/8, men kan inte förrän på kvällen . Tacksam för svar. Hälsningar Annika
    PS hoppas jag kommit rätt! DS

    • Hej😊 nästa offentliga Glädjehealing är söndagen den 19/11 klockan 14:00.
     Vill du boka en privatsession Glädjehealing innan dess kontaktar du mig via e-mail: november_1126@hotmail.com
     100kr kostar det. Kram ❤️❤️😊

  • Hej, är intresserad av healing. Tack för möjligheten! 🙏
   Har en önskan/tips; vore fint om du skrev uppe i din inbjudan att man ska observera att anmälan och betalning sker senast 30 min innan healingen. Då skulle i alla fall jag inte missat chansen idag…
   Allt gott!

   • Hej! All information om hur det går till att anmäla sig står utförligt i inlägget. ❤️😊🙏🏻

  • Anmälan sker endast via min E-mail. Vänligen läs info i inlägget.❤😊

  • Det går bra men kom ihåg att anmälan ENDAST sker via E-mail. Inte här på bloggen!

 1. Jag vill gärna vara med på båda, och tar emot till natten. Tack❤️❤️

 2. Anmäler mig till båda tillfällena! Behöver glädje i mitt liv🙏Tacksam
  💚💜💚💜💚Kram

  • Anmälan sker ENDAST via E-mail! Vänligen läs inlägget. ❤😊

  • Anmälan sker ENDAST via E-mail! Vänligen läs inlägget. ❤😊

 3. Hej skulle vara intresserad av glädjehealing.. Både onsdag och lördag.. Men har ingen swisch, du har inte möjlighet att jag kan föra över till ett konto?
  Med vänlig hälsning Gunilla Krafft..

  • Anmälan sker ENDAST via E-mail! Vänligen läs inlägget.
   Jodå, Kontoöverföring kan vi ordna. 😊❤

   • Vill härna vaea med både ikväll och på lördag. Är det samma tid vid båda tillfällena?
    Skickar du swichnumret?

    • OBS! Anmälan sker endast via E-mail! Vänligen läs informationen i inlägget. ❤️

 4. Hej vill anmäla mig till healingen på onsdag om möjligt…hur gör jag med betalning🤗

  • Anmälning sker ENDAST via E-mail! Var vänlig läs info i inlägget. ❤

  • Anmälning sker ENDAST via E-mail! Vänligen läs infon i inlägget. ❤

 5. Pingback: Ljusglimten
  • Anmälan sker ENDAST via E-mail! Vänligen läs infon i inlägget. ❤

  • Anmälan sker ENDAST via E-mail! Vänligen läs infon i inlägget. ❤

 6. Heej
  Jag vill gärna vara med på glädjehealing ikväll den 29 :e Mars och den 2:e April.
  /Anki Åkesdotter

  • Anmälan sker ENDAST via E-mail! Vänligen läs infon i inlägget. ❤

   • Tack för igår! Pirrigt i händerna o fötterna! Såg även bilder, min dotters hund var där och fick ett datum 3/4! Även andra bilder men de försvann så fort…. Väldigt frusen efteråt! Tack!👍😍

    • Tack för att du delar med dig! Frusen är det många som blir. Kram ❤❤😊🙏🏻

 7. Hej jag tar gärna emot glädjehealing den 2/4. Passar jätte fint börjar nytt arbete den 3/4 tacksam kram 💗🙏🏻💕🌺

  • Hej! Anmälan sker ENDAST via E-mail! Vänligen läs informationen i inlägget. ❤

 8. Hej
  Jag tar tacksamt emot Ljusglimtens Glädjehealing d 2/4.
  Så fint av er att göra detta 💖☄☄
  Hälsningar o kram
  Linda

  • Hej och tack!😊🙏🏻 Anmälan sker ENDAST via E-mail! Vänligen läs infon i inlägget. ❤

  • ❤😊🙏🏻 Anmälan sker endast via E-mail. Vänligen läs infon i inlägget.

  • Anmälan sker ENDAST via E-mail! Vänligen läs infon i inlägget. ❤

 9. Jag tackar ja till healingen och tar gärna emot vid sänggåendet i kväll <3 <3 <3

  • Hej! Det är försent att anmäla sig till den som var idag. Nästa healing tillfälle är på onsdag 5/4 kl 20:00. ❤

  • Anmälan sker ENDAST via E-mail! Vänligen läs infon i inlägget ❤

  • Anmälan sker ENDAST via E-mail. Vänligen läs informationen i inlägget.

  • Anmälan sker ENDAST via E-mail. Vänligen läs info i inlägget ❤

 10. Vill gärna delta i kvällens glädjehealing om det inte är för sent ❤

 11. Jag vill jättegärna vara med på glädjehealingen söndag den 9/4 💕☺️

  • Anmälan sker endast via E-mail! Vänligen läs informationen i inlägget.❤

 12. Hej jag vill vara med på glädjehealingen. Jag och 2 katter.

 13. Hej🌸
  Jag, min dotter Valeria 21 år o våran katt Shakira är gärna med på glädjehealingen❤️TACK.
  Jag, Simona, är utbränd o har svår ångest
  Kram😣💤

 14. Är gärna med på healing
  Sänd gärna till mna söner
  Också Lukas och Simon💚

  • Anmälan sker endast via E-mail. All info finns i inlägget.
   Dina barn kan vara med ❤️

 15. Men Herregud!
  Det verkar som folk inte
  FÖRSTÅR
  att detta forum
  INTE
  är din
  MEJlADRESS!!!
  Du får nog förtydliga det för de som inye förstår.
  Skriv anmälan görs på mejladress….
  Och skriv din mejladress.
  Kanske folk tänker till…😄

  • Det står så utförligt i inlägget så det kan enligt mig inte misstolkas. Tror det handlar mer om att folk inte tar sig tid att läsa ordentligt…❤️❤️❤️

 16. Tack för Glädjehealingen <3 Varm och go känsla spred sig i fötter och ben. Sen pirra det till magen och bubbla i magen och blev både glad och full i skratt.. : )
  Det är la detta som är glädjehealing <3 <3 <3

 17. Betalt med swiss har ditt nummer där o anmält mig på mejl tack Stefan Thulin

  • Anmälan sker endast via E-mailadressen som finns angiven i inlägget ❤️

  • Hej! Anmälan sker endast via e-mail. Vänligen läs informationen i inlägget.❤️

  • Hej! Tyvärr var det försent att anmäla sig denna gång. Men det blir fler tillfällen.❤️

 18. Vilken underbar healing idag tack kära du! Jag somnade på slutet och sov så gott!

  • Anmälan sker endast via e-mail. Vänligen läs informationen i inlägget. ❤️

 19. Hej!😊
  Jag vill anmäla mig till glädje healing på lördag. Det är första gången jag är med och ja vet inte hur man gör.
  Kram🤗åsa

  • Vänligen läs i inlägget om hur det går till att anmäla sig och övrigt. ❤️

 20. Oj, vad folk missat att läsa din info!! Haha!😸🙀 Du hade ju omöjligt kunnat skriva det mer tydligt än så😁

  • Jag menar det 😅 Det är det som är problemet, det hjälper inte att vara övertydlig om folk inte läser informationen.

 21. Oj! Det här var spännande!
  Ser redan fram emot nästa tillfälle med glädjehealing.
  Kram 🙂

  • Det var roligt att höra! Berätta gärna vad du varit med om. Om du inte vill berätta offentligt får du gärna skriva ett mejl till mig. ❤️❤️😊🙏🏻

 22. Jag hade förberett mig och låg raklång i min säng och andades lugnt och inväntade klockslaget.

  Har en längre tid haft problem med min rygg och höger höft. Går andra året hos en kiropraktor/kinesolog som gör underverk med mitt skelett. Men min högra höft bråkar och ‘låser’ sig ibland. Känner av den när jag suttit för länge och efter längre promenader. Går dagligen mellan 4 och 6 km beroende på dagsform och väder.

  Så här blev det: Först kände jag en värme som flöt in i mina fingrar, upp i händerna och sedan vidare till armbågarna. Där stannade det. Sedan kom en diffus känsla av att någon skannade av mig runt om och så plötsligt kändes det som om någon stack in ett finger rakt in i höftkammen. Det ilade till och sedan inget mer. Efter en stund försvann värmen ur armar och händer och jag kände att det var klart. När jag vilat en stund och reste mig upp kändes ingenting i höften. Idag har jag varit på en lugn 4 km runda och inte känt av höften ett dugg. Det kallar jag healing. Ska bli mycket intressant när jag har mitt återbesök hos kiropraktorn om en månad och om det håller vägen dit.
  Tack igen! Vet inte hur jag ska få till hjärtan och så men du är värd hur många som helst! 😀

  • Ååå fantastiskt!!! Hoppas det håller i sig som sagt. Tusen tack för att du delar med dig. Kramar ❤️❤️❤️😊🙏🏻👍🏻

 23. Detta var mitt tredje healingtillfälle. Lika fascinerande var gång. Så tacksam! Det fyller mig med glädje, tacksamhet och små ‘under’. Ni är ett bra team. Tack! 😀

 24. Hej Emma, jag skulle, om det går, få gratis kursen 21 dgr framför spegeln, har inte haft tid, till den, kan du skicka den, efter att du gjort den klar här, i fil till mig, jag skulle vara mycket tacksam om det skulle gå, MVH Sten

  • Hej! Nej tyvärr kan jag inte det. Kursen är bara tillgänglig en begränsad tid så det gällde att vara med från start. ❤️❤️

  • Allt som rör healingen tar jag via e-mailadressen som står i inlägget ❤️

 25. Hej Emma! Igår kl 1400, tog jag emot glädjehealingen och det var som vanligt fantastiskt. Det började med en lätt skanning av kroppen och sedan blev det alldeles mörkblått i mitt huvud med inslag av rökblått. Det var som en tidigare gång, som en hand som nu ’pressade’ in blått i mitt huvud genom tredje ögat. Det blev alldeles fullt av blått, som om något skulle rökas ut, suddas. Ingenting annat.
  Vilade en stund och klev upp 1445. Väldigt törstig och hungrig och frusen. Drack mycket vatten och värmde mat från fredagen. Under kvällen och nu på förmiddagen känner jag mig avslappnad, men klartänkt. Inte lika slö och flytande som jag brukar bli, är mer på hugget. Några ilskna tankar dök upp igår kväll, lät dom rusa runt i huvudet och släppte sedan iväg dom. Känner stor lycka och tacksamhet för allt det goda arbete ni gör. Ljus och kärlek till alla inblandade.

  • Låter alldeles underbart!! Du kände av tigerögats energier väldigt tydligt, blockeringar släppte i pannchakrat. Tusen tack för att du berättar om dina upplevelser ❤️❤️❤️😊🙏🏻

 26. Din respons är värd väldigt mycket för mig. Underbart är ordet!

 27. Hej!
  Jag skulle vilja ha healing på natten. Blir det då 1-2/6 ?
  Jag har även katten Elvis som varit mkt sjuk i vintras. Hur mkt kostar det och vilket nr ska jag swischa till ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *