Dina Andliga Guider är här för Dig

Du skalar av dig lager efter lager och växer snabbare än vad du oftast kan uppfatta. När du går igenom sådana snabba förändringar kan det kännas riktigt läskigt. Då kanske du känner att det inte finns någon att prata med om allt detta som pågår inom dig, (och de flesta av oss vill helst ge intrycket av att allting är bra), eller så kanske du känner att du måste göra saker och ting själv och att du är den enda som kan hjälpa dig. Det finns dock goda nyheter! De är att du har mer hjälp än du anar. Du har Andliga Guider som är med dig varje dag och stöttar dig, älskar dig och som hejar på dig! Dom är på din sida. Självklart vägleder dom dig oxå längs din livsväg, det är därför dom kallas guider.

Andliga Guider är inte lika seriösa som du kanske tror. Dom är lättsamma och roliga! När du känner dig nere kan det faktiskt vara väldigt skönt att veta hur dina Andliga Guider ser på dig utifrån deras perspektiv. Om bara du oxå kunde se på dig själv på samma sätt!

Här kommer några glimtar av hur dina Andliga Guider ser på Dig:

Du är vacker inifrån och ut

Andliga Guider ser dig som den Gudomliga varelse du är – fylld med ljus, skönhet, kraft och kärlek. Vi människor tenderar att se väldigt kritiskt på oss själva och ofta fokuserar vi på vad som inte är “perfekt” eller vackert. Sanningen är att om du hade sett dig själv genom Universums ögon hade du endast sett skönhet, inget annat.

Alla val du gör är de rätta

Din själ är under evig utveckling. Det finns inga “rätt” eller “fel” i Andevärlden. Det finns ingen ånger. Varje erfarenhet leder dig på din väg mot kärleken. För varje val du gör lär du dig någonting nytt. Din uppgift på jorden är att befria dig från rädsla och negativitet och skaffa dig mer medkänsla och kärlek. Även om du går igenom något som känns extremt tufft just då så växer du och din själ expanderar. Hedra din resa och välsigna varje steg du tar.

Du har den perfekta åldern för att leva dina drömmar

Du är aldrig för gammal eller för ung för att göra något. Om det var menat att du skulle få uppleva något tidigare i livet så hade det blivit så. Allt sker när tiden är inne. Det finns multum av andliga läxor som förbereder dig inför varje upplevelse. Några lektioner inträffar endast i det här livet medan andra sträcker sig över flera livstider. Vart du än befinner dig just nu så är det exakt där du behöver vara.

Ta det inte så allvarligt

Varför så allvarlig? När du oroar dig över småsaker så försöker dina guider att lätta upp stämningen! När du känner dig ledsen eller förvirrad kan helt plötsligt en jättesöt liten hundvalp korsa din väg, eller en vacker fjäril flyga förbi dig, vet då att det är dina guider som försöker lätta upp dina energier. Dom ordnar dessa händelser för din skull. Och ofta är det så att problemen känns mycket värre än vad dom egentligen är. Nästa gång du oroar dig eller är rädd be dina Andliga Guider hjälpa dig att se ditt liv genom Universums ögon, då kommer du inse att det inte är så farligt trots allt.

Ditt liv har en mening

Hur ofta kommer du på dig själv med att oroa dig över att slösa bort din tid eller ångra ett dåligt val? I Andevärlden existerar varken tid eller misstag. Ditt livssyfte handlar inte om din karriär eller materiella saker, det handlar om hur mycket kärlek du upplevt. När du dömer dig själv eller ditt liv förnekar du din gudomlighet. Kom ihåg att varje erfarenhet du gör för dig närmare upplysning, vare sig du är medveten om det eller inte. Om du skulle inse hur mycket du har utvecklats själsligt skulle du hedra dig själv som den vackra gudomliga varelse du är.

Dörrar är alltid öppna för dig

Ditt liv är en resa av under och magi. Om du vid något tillfälle upplever att du sitter fast så är det för att dina Guider försöker visa dig att du är inne på fel spår. Oftast när du känner så beror det på att du är rädd för att fullfölja det du verkligen önskar. Dina Andliga Guider känner till din potential och vill hjälpa dig genom varje steg du tar. Du har mer stöd och hjälp än du anar!

Lycka till på din livsväg!

Kram /Ljusglimten❤️

 

ljusglimten

25 kommentarer

 1. Åhå mina ögon blir så tårfyllda. Så fint skrivet. Tack 😊💜

 2. Tack snälla snälla 💖 Det här var precis vad jag behövde läsa idag!

 3. Tack fina Emma för det underbara inlägget du sänt till oss alla du peppar verkligen opp oss man blir glad när man läser det du förmedlar kram ha en fin kväll 🌞❤

 4. Ååååå så berörande och fint Emma! Tack jag behövde vartenda ord så väl!!!!❤️🌺🌻☀️🌟

 5. Så fint. Skönt att tänka på dessa ord o få förklaring på mycket. Underbart o härligt

 6. Vackert skrivet…😻😻😻😻😻😻😻😻😻
  Tack!
  💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

 7. Även om man innerst inne vet att det är precis så behöver man påminnas ibland. Tack för de underbara varma ljusa och kärleksfulla meningarna!Det är alltid som mörkast innan dagen gryr😇❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *