Sju tecken på att din skyddsängel försöker kontakta dig 

Änglar är andliga varelser som hjälper och guidar dig. Dom har en mycket högre frekvens än vi människor så deras budskap kommer till dig i form av kanaliserade meddelanden, drömmar, tankar och insikter. Därför finns det en hel del tecken som visar dig att Änglarna finns runtomkring och försöker kontakta dig. Dessa tecken kan verka små och meningslösa i början, men med tiden ökar dom i både antal och storlek. 

Dessa kärleksfulla varelser ger dig tecken som är en symbolisk påminnelse om att dom älskar och stöttar dig. Därför presenterar jag här några av de vanligaste tecknen från Änglarna. Du kan börja upptäcka dessa tecken därför att du behöver bekräftelse eller svar på någon fråga du ställt, eller så kan Änglarna sända dig tecken när dom vill påminna dig om deras ständiga närvaro. 


Sju vanliga Änglatecken

 1. Fjädrar. Om du hittar fjädrar längs din väg kan det vara ett av tecknen från Änglarna. Detta är en fantastisk påminnelse om att Änglarna är nära och att dom älskar och stöttar dig. Om du får uppleva en sådan situation så njut av detta kraftfulla Änglatecken. 
 2. Moln. Om du ser ett moln som ser ut som en Ängel betyder det att din Ängel är med dig och vill visa sin närvaro på detta sätt. 
 3. Dofter. Om du plötsligt känner en underbart söt doft som du inte vet vart den kommer ifrån så är det ett tecken på att din Ängel är nära. 
 4. Bebisar och Djur. Om du ser en bebis som tittar upp och ler mot taket eller ivrigt stirrar ut i luften så är Skyddsängeln närvarande. Änglar har en lugnande inverkan på barn och djur.
 5. Musik. Om du hör Änglalik sång eller något annat vackert ljud som du inte kan förklara, då kan det vara ett tecken från din Ängel.
 6. Mynt. Om du fortsätter att hitta mynt är det ett Änglatecken och en symbol för stöd. Så om du hittar mynt ska du veta att du är älskad, stöttad och guidad. 
 7. Gnistrande ljus. Om du ser gnistrande små ljusbollar, oförklarligt skimrande ljus eller glimtar av färger så är din Skyddsängel nära. Om du upplever detta ska du sluta dina ögon, slappna av och andas därför att din Ängel försöker ge dig healing, höja dina energier och ditt välmående. 


Trevlig helg!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

44 kommentarer

 1. Tack Emma för fina budskapet får hålla uppsikt så att man inte missar något kram ha en fin kväll 🌹🌞❤

 2. Så underbart..en stjärna varje kväll och den ser ut som 4 ihop men när jag tittar så formas den till en ängel och är grön.detta började isamma veva jag talade ihuvet med änglarna och tackar dom dagligen och ber om beskydd..kan det vara en ängel?eller inbillar jag mig?varenda kväll samma sak😇😇😇

  • Vackert! Jag tror absolut att det är en ängel. Bevis på att dom hör dig och är med dig. ❤️❤️❤️

 3. Tack för den intressant läsning du ger oss. Jag har en fråga.. kan änglar vara med i denna händelse. Vi kör bil över öppet landskap med åkrar runt oss. Och en tydlig sånglärka flyger nära våran bil. Stilla i luften länge. Och följer med våran bil som är i rörelse. Är detta ett typ av budskap som du skrev om i texten? Tack för ditt ev svar/ Erica

 4. Tack snälla du nu förstår jag vrf jag ser saker som jag tyckt varit märkliga❤️❤️🙏🏻🙏🏻

   • Vem är du som gjort detta i lägg.
    Tror knte jag träffat någon ängel inte via dem du beskriver.

    Jag har många frågor som söker svar.

    • Vem är jag? Det är en fråga som kan resultera i en hel bok 😉 Alla har änglar med sig, men alla har inte öppnat upp för att se, känna eller höra dom. Kram 😊❤️

 5. Igår kväll när jag satt vid TV:n så kände jag vid flera tillfällen en doft av färsk citron. Trodde först att det kunde vara från blommor jag hade på bordet men det var det inte. Hade läst ditt inlägg tidigare och tänkte att detta måste vara ett tecken <3 Tycker om att läsa dina inlägg, de är så varma och hoppfulla. Kram och tack <3

  • Tusen tack! 😊❤️🙏🏻 Det var absolut ett Änglatecken du fick! Dom passar på lite extra efter att du läst texten och har tecknen i färskt minne….blir svårt att missa det då. 😉❤️❤️❤️

 6. Jo jag får sådana saker med ibland Jag har tänkt vad konstigt var kommer det ifrån även om från grannen så är det konstigt Jag tror verkligen på det här har fått bevis med ämntligen men man har inte förstått allting förut tack för det finns folk som tror sådana här sid or kramar till alla

 7. Hej, letade efter betydelse av en svart fjäder och hamnade här hos dej. Vilken fin sida!!
  Jag har förresten Ljusglimteńs (är en hemsida för mina raskatter, brittisk korthår) Vilket sammanträffande, ha det gott!

  • Oj! Ja det var verkligen ett sammanträffande!! Tack så mycket ❤️❤️😊🙏🏻

 8. jag har en lärare hon är från Kuba och hon mediterar mycket och sånt och dag på lektionen så masserade hon mig i nacken/huvudet för jag hade ont i min nacke och säger massa saker so man särger när man mediterar och sen helt plötsligt så säger hon att hon såg min mormor och sen frågade hon om min mormor är död och det är hon och sen sa hon at min mormor är min skyddsängel kan man tro henne?

  • Ja du kan tro på henne. Det är inte alls omöjligt. ❤️❤️😊

 9. Hej ❣️
  Jag undrar detta med siffror. Sista 4-6!månaderna dyker det ständigt upp på Mob, på alla möjliga olika ställen. Oftast är det 11.11, 13.13, 12.12, 14.14, men kan även vara andra fyrsiffriga tal.
  Nu är det så påtagligt så det nästan är varje gång jag kollar på Mob klockan. Vad kan dom vilja ? Svårt o veta när man har mycket bollar i luften ock många saker som borde ändras eller förändras på. Tacksam för svar ☀️❤️☀️

  • Hej! Ett tips är att googla på Angel Numbers. Där finns mycket att läsa. Kram ❤️😊🙏🏻

   • Just nu är jag sur på mina änglar vars namn, hårfärg, kön och position runt mig jag vet samt några upplevelser med dom.
    Har svårt att acceptera deras hårda byråkrati och lagar vilket gör det svårt att få dialog/ kontakt med dom. Dom kan utan hinder låta mig uppleva dem oavsett tillstånd jag är i. Ok om jag inte trodde på att det finns änglar men inte som det är nu för mig. Att dom står och ser på allt elände och att det ska va så av nån bisarr anledning går över allas förstånd och jag skulle nog inte ens acceptera om jag fick en förklaring av dom för denna väg att gå är det verkligen en rätt väg till vadå!? Vi små människor med avskalat förstånd när vi föds ska förstås inte ifråga sätta den himmelska byråkratin! Jag gör det!
    Så skärp er Änglar och skyll inte på den fria viljan hela tiden.
    På flera arbetsplatser har jag tagit chefer i öronen när dom missbrukat eller bettet sig illa vilket har funkat.

    Hotade mina 2 änglar att undersöka om man kunde kontakta demoner och kollade i Youtube och då gick en stark rysning i hårbotten så jag tänkte att dom sa åt mig ingen bra idé vilket jag lyssnade till.

    • Okej….jag förstår att du kan känna så, men Änglar har ingen ”hård byråkrati”, dom har inte heller några ”lagar”. Änglar ÄR, inget annat. Det du lägger på dom är Ditt, det är ditt Ego som talar…inte Änglarna. Du behöver lära dig att känna och förstå skillnaden. ❤️

 10. Direkt efter jag läste detta inlägget så ”bad” jag som en bön att ge mig något tecken på om det finns en skyddsängel som stöttar och älskar mig. När jag kollade upp och kollade ut över rummet, som man gör ibland hittade jag FEM mynt samtidigt utlagda på olika platser på mitt vardagsrumsgolv, inte alls långt ifrån varandra. En meter max. Så sjukt kraftfullt! Kan detta vara ett tecken? Är i chock men ändå i ett förvånansvärt lugn.

 11. Jag har hittat bara en beige/vit fjäder i köket på mattan och sedan blev det inget mer.

  • Frågade du ditt högre jag vad just den fjädern betydde just då? Ibland är det ett tecken på att du får vägledning framåt, då behöver du vara uppmärksam på andra tecken framöver och agera efter dom för att få resultat. ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *