Universum sänder dig varningstecken när du halkar in på fel spår

När saker och ting händer oss i livet är det lätt att tänka “jaja, det där var nåt som hände bara”, och sen viftar vi bort det. Men när vi börjar komma i samklang med vår intution, vårt sjätte sinne, upptäcker vi att vi själva skapar våra upplevelser. Vi blir mer och mer medvetna om detta. Vi är förmodligen inte fullständigt medvetna om vad vi skapar från ögonblick till ögonblick men lyckligtvis ser Universum till att vi får tecken som visar oss att vi är på rätt väg i livet. Och något som oxå är viktigt: Universum ger oss även tecken när vi har halkat in på fel spår. 

I det här inlägget kommer jag att skriva om vissa varningstecken som Universum kan ge oss när vi behöver uppmärksammas på ohälsosamma val. Dessa varningstecken brukar visa sig i form av oönskade händelser, tecknen är en indikation på att vår energi är på väg neråt till en långsammare vibrationsnivå (eller att vi har fastnat på en lägre nivå). När du befinner dig på en lägre nivå är det mycket negativitet inblandat, exempelvis negativa tankar, känslor och handlingar. Dessa skapar i sin tur oönskade händelser och situationer. 

Och omvänt: när du vibrerar på en högre energinivå blir du serverad positivitet i alla former. Då har du perfekt timing och allt flyter på fint. Därför är det så viktigt att du höjer din vibration genom att medvetet välja positiva tankar. 

Sen är det som så att våra själar vibrerar på en hög nivå och våra kroppar på en låg nivå, summan av det kan göra att vi stöter på mindre oönskade händelser lite då och då, detta är dock helt okej. Men var uppmärksam på dessa varningstecken så blir det lättare för dig att komma tillbaka på rätt spår. 

Här är några exempel på de varningstecken Universum ger oss:

 • Du slår i tån i något eller skadar dig på annat sätt
 • Fastnar i trafiken 
 • Någon kollar snett på dig eller ger dig en spydig kommentar
 • Du får oväntade räkningar eller omkostnader 
 • Du får en obehaglig magkänsla 
 • Konflikter med nära och kära uppstår
 • Du blir sjuk
 • Huvudvärk
 • Du blir av med eller har sönder ägodelar
 • Du kan uppleva obehagliga lukter, smaker eller oljud 

Dessa tecken indikerar att du behöver centrera dig och justera din frekvens. 

När du uppmärksammar ett sådant tecken…stanna upp! Fortsätt inte med det du håller på med, avbryt diskussionen eller vad det nu kan vara som du sysselsätter dig med, för det leder inte till något gott. Ta istället ett djupt andetag och backa från situationen. Meditera ett par minuter om möjlighet finnes. Om du snappar upp varningstecknen snabbt och gör något åt det omgående stoppas den negativa spiralen.

Avslutningsvis: snöa inte in på eventuella varningstecken nu efter att du läst detta utan ta det för vad det är…en enkel stoppskylt. Du kan få oerhört mycket hjälp från dessa när de dyker upp. 

Ta hand om din vibrationsnivå. Ge endast näring åt positiva tankar, känslor och handlingar. 

Kramar /Ljusglimten❤️

ljusglimten

37 kommentarer

 1. Hur centrerar å justerar jag min frekvens? Har det med chakrana att göra? Eller Auran?

 2. Precis vad jag behövde just NU, en påminnelse om att tänka o leva positivt! Tack så innerligt mycket! ♥♥♥

 3. Tack så mycket ❤ Detta var precis vad jag behövde. Halkade in på felaktigt spår ett litet tag. Nu blir det ändring !

 4. hej vet inte om jag skrivit här förut Men jag ser inget spom är från mig Det började tidigt min känsla att något inte var som det skulle När nya killen kom till mig Jag börja tappa saker eller saker gick sönder Min stortå gjorde jag illa den är5 fortfarande inte bra Sista veckan han var här då gick mitt spegelbord sönder jag bara flytta lite pang jag blev rädd tänkte vad ska hända nu sa jag högt H an hörde det Så mycket sådana saker när jag var ´med honom är det tecken från universum bara en vecka efter han cville slå migDet var det sista då ringde jag polisen sedan gick han Så blev jag av med honom Tack universum om ni har varnat mig för honom hoppas på svar kram tack för bra sida

  • Det låter som varningstecken. Tur att du blev av med honom! Kramar till dig ❤️❤️❤️

 5. Sändningen är pesimistiskt! Jag tror att någon sänder mot mig jävla falska “minds” via waves …
  jag trodde det var via mobilen … att några skickat massmobningen på low freckvens vågar … lever söder om Paris. Läste några artiklar om sånt, men batteri har hela tiden på 1% och kan inte göra något emot! Det är som ett “terrorist mading fabrik”. Dom påverkar dig via NLP. Här att höpplöst vända till någon. Hot, hot, hela tiden. Ibland tycker att någon bestämt att göra av mig paranoiker (tillfäkligt kanske).
  Tycker gäller något viktigt! Själv har trorligsviss ADHD, dislexi, dåligt med minnet (om jag inte änvändar hash) och massor andra problemer. Och de äcen eriterar mig, och låter mig att skriva fulla saker. Sen är dom tyst för stund … de bli sjukt glad när jag lider … 🙁

 6. Tacksam för att jag råkade hamna på din sida o där fick jag flera aha-upplevelser. Inser att jag blev guidad av högre makter till dig. Har aldrig tänkt i den banan att jag blir varnad förrän jag läste din artikel. Mången tack Ljusglimten <3

 7. Tack jag har den erfarenheten. Under en period hade jag en relation som inte var bra för mig – orsakade mycket ilska och frustration inom mig. Och såklart så gick saker sönder – min bil fick sig mycket stryk bl.a. Jag sa till en kompis att “det kostar att vara arg”. Tack för inlägget och det stämmer verkligen när energifrekvensen inte är positiv så kommer varningar.

  • Precis så är det! Är man medveten om det och håller ögonen öppna så är det lättare att komma tillrätta med det. ❤️🙏🏻😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *