Dagens kort från Victorian Fairy Tarot 4/10

Rädslor


Långa vinternätter i älvornas mörka skogar ger upphov till rädsla av alla de slag. Den här älvkvinnan på bilden har precis vaknat upp från en mardröm bara för att finna att hennes värsta skräck finns utanför hennes fönster. Hungriga vesslor cirkulerar utanför hennes bostad, och vem som helst av dom skulle snabbt kunna äta upp den delikata lilla älvan därinne. 

Men trots att den här situationen verkar förskräcklig så är älvan trygg i sin varma säng, inga isiga tänder eller klor kan nå henne. Dock så kan inte den darrande älvan greppa den tanken eller skingra sin ångest. Hon är fångad av rädslan inom henne snarare än av de morrande vesslorna utanför. 

Rädslorna som griper tag i oss på småtimmarna är de mest försvagande. Utmattning och sårbarhet gnager i vårt inre och det finns inte så mycket att göra för att skingra dessa rädslor innan dagen nalkas.

Om du är fångad i en sådan cirkel av rädsla försök att urskilja vad som är mardröm och vad som är verkligt. Andas och lugna ner dig, sök tröst och vänta på gryningen.  

Astrologiskt sett: Nu är det fullmåne i Vädurens tecken. Den som styr fullmånen är Mars. Mars befinner sig i en väldigt positiv aspekt till Venus nu så detta är en fullmåne laddad av kärleksfulla och sexiga energier. Vi blir mer tilldragande och attraktiva. En viss förändring kan behövas i en kärleksrelation, om vi önskar det är det fullkomligt möjligt. Om vi lägger ner det arbete som krävs kommer vi att få ett positivt flyt i kärleksfrågor. 

Länk: 5 sätt att använda dig av fullmånens starka energier

Kram /Ljusglimten❤️

Källa astrologi: Helenas Horoskop. Blogg.amelia.se 

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *