Dagens kort från Healing with the Angels 3/2

Godmorgon!😊

Änglarna vill säga oss att det är viktigt att vi blir bästa vän med oss själva. Att vi blir vän med våra kroppar och känslor. Att vi lär känna oss själva på djupet. Att vi lär känna oss för den vi verkligen är, den sanna versionen av oss själva.

Det är lätt att vi får en missvisande bild av oss själva på grund av den yttre världen. Att andra talar om för oss hur vi är eller hur vi borde vara, sätter en stämpel på oss. Men detta är inte sant!

Se på dig själv genom dina ögon, inte genom andras ögon. Se på dig själv med kärlek och acceptans. Du behöver inte förändra dig för någon annans skull.

Du är unik och duger precis som du är just nu. Alltid.

Sen vill Änglarna påminna oss om att när vi förändrar oss själva på insidan, när vi utvecklats och nått nya nivåer av insikter, så är det helt naturligt att gamla vänner ”försvinner” ur våra liv. Det är en naturlig del av livet. Istället kommer nya vänner till oss på olika sätt. Dessa vänner speglar våra nya intressen och ambitioner.

I relationer lär vi av varandra och hjälper varandra att utvecklas. När vi inte längre lär av varandra, när vi har skaffat oss nya insikter och intressen är det nödvändigt att vi går skilda vägar. Så var inte rädd när du upptäcker att du och en vän/vänner inte längre har något gemensamt. Ha tillit till att nya vänner kommer att komma in i ditt liv.

Be Änglarna om hjälp att frigöra dig från dessa rädslor så att nya människor får plats i ditt liv.

Söndag 4/2 sänder jag min populära Glädjehealing på distans. Klicka HÄR för all information du behöver. Varmt välkommen!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

6 kommentarer

  1. Jag håller också utkik efter ny “vän” och nya vänner. Mogna, men inte övermogna.
    Min mamma sa alltid-” karlar och spårvagnar ska man inte springa efter, det kommer strax en ny”. Det har alltid stämt. Men alltid har det varit något som gått “snett”. Otrohet eller fylla klarar jag inte av, inte heller missunnsamma barn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *