Nymånemanifestering – så här gör du för att lyckas

Nymåne

Nymåneönskningar ska du göra så snart som möjligt efter nymåne men upp till tre dagar efter funkar.

Vad önskar du dig?

 • En ny bil?
 • En ny partner?
 • Ett nytt boende?
 • Gå ner i vikt?
 • Ett nytt eller bättre jobb?
 • Ett bättre välmående?

Oavsett vad du önskar så kan du få det (förutsatt att du själv tror på att du kan få det vill säga). Dina önskningar kan vara hur “stora” som helst men tänk på att ta ett steg i taget.

Exempel

 • Om du önskar dig ett fint hus men är arbetslös så är en lämplig önskan att börja med: “Jag önskar mig ett jobb”. Ett delmål till din stora önskan.
 • Du önskar dig en ny dyr lyxbil men är tyvärr pank. Börja då med att önska dig en billig begagnad bil. Stora önskningar behöver du bryta ner till mindre steg.

Tänk på att stora önskningar kräver många nymånar innan dom slår in.

Sen är det kanske lämpligt att fråga dig själv: “Blir jag lycklig av en ny bil?” “Blir jag lycklig av materiella saker?” Du kanske kommer fram till att du istället behöver önska dig bättre självkänsla. Det är alltid nyttigt med en gnutta självanalys samtidigt som du går igenom dina önskningar.

Viktigt!

 • Önska dig inte en specifik person! Det är slöseri på nymåneönskningar eftersom alla människor har en fri vilja. Personen du önskar dig måste själv vilja vara med dig.
 • Önska dig inte att någon annan ska förändras! Återigen slöseri på nymåneönskningar pga den fria viljan. Han/hon måste själv vilja förändras.

Det är även viktigt att du själv tror på att du är värd det du önskar dig. Om du innerst inne inte tror på att du är värd det kommer du inte att attrahera din önskan.

En annan viktig sak

Din önskan bör komma från hjärtat och du bör känna som om det redan har hänt. Det är den här biten som många missar när dom försöker attrahera och manifestera. Alltså, du kan säga/skriva affirmationer och göra visionstavlor i all oändlighet, men så länge du inte önskar från hjärtat och känner som om det du önskar redan har slagit in så slösar du bara bort din tid och det känns ju onödigt.

Fake it ’til you make it!

Det är det vinnande konceptet. Låtsas att din önskan redan har slagit in. Känn känslan av att den slagit in. Känn hur fantastiskt det känns! Fake it ’til you make it är nyckeln.

Ceremoni

Gör din egen ceremoni om du känner för det, det behöver inte vara något märkvärdigt, men här kommer ett exempel:

 • Börja med att tända ljus eller rökelse. Spela dämpad lugn musik i bakgrunden om du vill det. Ta några djupa och avslappnande andetag.
 • Meditera en liten stund. Meditera över tacksamhet, över allt som är bra i ditt liv, sånt som gör dig glad. Det kan vara både saker, situationer eller personer. Sänd kärlek till allt som är bra/gör dig glad.
 • Fundera på vad du önskar dig och skriv ner det på ett papper. Det kan vara 1-10 önskningar.
 • Du kan även rita din önskan. Ju mer energi du lägger ner på processen desto bättre resultat kommer du förmodligen få.
 • Läs igenom din önskelista punkt för punkt. Sen visualiserar du varje önskning som om den redan vore verklig (det viktigaste steget). Försök att föreställa dig hur det skulle kännas när önskningen slår in. Håll kvar de känslorna ett tag för det är dom som utgör själva magin. Se önskningen slå in i din fantasi, se det på riktigt och känn resultatet av det i din kropp. Känn hur det känns när din önskning slår in. Känns det bra?
 • Skriv ner affirmationer till varje önskan. Till exempel om du önskar dig ett nytt jobb kan du skriva: “Jag älskar mitt nya jobb.”
 • Skriv ner hur du kan få önskningarna att bli verklighet. Till exempel om du vill gå ner i vikt kan du bli medlem på ett gym. Eller om du vill ha en ny partner kan du gå med i en dejtingsida. Och så vidare.
 • Avsluta med en kort meditation där du släpper ut dina önskningar i Universum.

De följande fyra veckorna

Under tiden fram till nästa nymåne bör du göra allt du kan för att din önskning ska bli verklighet. Lägg ner mycket tid på att visualisera, helst 1-2 gånger om dagen. Skriv även ner dina affirmationer varje dag, flera gånger på rad. Du kan även uttala dom högt.

Nästa nymåne

Vid nästa nymåne går du igenom din önskelista och ser ifall en önskan har slagit in. Har den gjort det så tacka Universum. Om din/dina önskningar inte har kommit ett dugg närmare verklighet behöver du se över dom. Fundera på om du behöver formulera om dom på något sätt.

Fokusera och gå all in på din önskan och fake it ’til you make it!!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

17 kommentarer

  • Gjorde som du sa att man skulle göra med manifestering förra gången men tyvärr har inget slagit in under dessa fyra veckorna utan det har endast blivit sämre. Men det var värt ett försök😀.

   • Anvisningarna bör du följa tills dess att du har lyckats, därav ”fake it til you make it”. Manifesteringen är en process som tar olika lång tid beroende på vad du vill manifestera. Fyra veckor är en väldigt kort tid i sammanhanget. Ibland kräver processen att det blir sämre innan det blir bättre, men ge inte upp! Tålamod är nyckeln. ❤️😊

 1. Fina exempel du tog, man ska vara ödmjuk i sina önskningar å inte sikta på toppen med en gång….

  Stefan Thulin

 2. Jag önskar att Universum vill acceptera mina önskningar. Tack.

 3. Jag och min sambo vill vara med på healingen i kväll Maja och Jonathan kan man önska sig flera saker?😊

  • All kontakt rörande healingen sker via emailadressen som finns angiven i informationen ❤️

 4. Dina ord är helande och inger hopp. Tycker väldigt mycket om dina inlägg, de känns genuina och är alltid utförliga samt tydliga. Tack! Fortsätt sprida ljuset 🙏🏼💙🙏🏼

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *