Jag hoppas att det inte var en sanndröm!

Hej!😊

Som de allra flesta redan vet vid det här laget så är jag gravid, höggravid rättare sagt. Barnmorskan på MVC har i två veckors tid klämt för kung och fosterland på min stackars mage för att känna hur han ligger. Hon misslyckades. Hennes kollega misslyckades oxå. Vi fick en remiss för att via ultraljud kolla upp saken och där var vi igår morse. Och precis som jag misstänkte låg han med huvudet neråt, långt neråt till och med så det var ju bra!😃. Det kan förklara dessa ilande kramper jag fått allt som oftast på senaste.

Min dröm

För ett par nätter sedan drömde jag att jag födde bebisen den 11/11. Jag hoppas att det inte var en sanndröm för det skulle innebära att jag går över tiden och det har jag ingen lust med! 11.11 är dock ett starkt nummer så det kan ha andra betydelser än att jag faktiskt föder det datumet. Jag låter framtiden utvisa hur det blir.😊

Förövrigt drömde min mamma att en kvinna kom fram till henne och berättade att Gud skulle födas snart, det upprepade hon ett par gånger. En intressant kombo det där med både Gud och 11.11!

(När mamma var gravid med mig drömde hon att hon födde en bebis med tre ögon. “Den seende”. Och det stämde ju för mitt tredje öga är väldigt utvecklat).

Tävling

För skojs skull tänkte jag styra upp en tävling i min slutna grupp Ljusglimten på Facebook. Den går ut på att man får öva på sin intuition och försöka känna in vilket datum och vilken tid jag föder våran bebis.

Den som prickar rätt eller kommer närmast vinner en av mina tarotlekar, Cleopatra Tarot.

Den är på engelska samt begagnad så den som vinner får rena den själv. Jag står för frakten.

Jag kommer att lägga upp tävlingen i gruppen Ljusglimten på Facebook någongång under dagen imorgon söndag 14/10.

Spännande!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

5 kommentarer

  1. Hej jag tror du föder den 28/10 klockan. 11.11💕 önskar dig lycka till💕

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *