3 Budord för 2019

Hej😊

När jag sände Glädjehealing dagen före nyårsafton fick jag till mig den här informationen som jag skulle dela med Er alla. Jag hade tänkt att skriva texten vid ett senare tillfälle men eftersom Dagens Budskap var exakt likadant så gör jag det nu istället. Det var förmodligen Universums sätt att skynda på mig så att det verkligen blev av 😉. Varsågoda..här kommer det:

1. Du skall Icke döma

Det här är något som ni redan är medvetna om men trots det dömer ni. Oftast sker detta per automatik, ni är så vana att döma och kritisera att ni knappt är medvetna om att ni gör det. Detta fördömande kan handla om både stort och smått och ni riktar det både utåt mot andra och inåt mot er själva. Att döma och kritisera tar oerhört mycket energi, mer än vad ni tror, och till vilken nytta? En utmaning under år 2019 är att endast försöka se gott hos andra och att tänka positivt om andra. Men det är väldigt viktigt att detta även gäller dig själv. Försök att minska din självkritik detta år. Börja det nya året med att ta av dig dina kläder och masken du bär. Ställ dig framför en spegel och se dig själv med nya ögon. Detta kan bli den största utmaningen för dig, att verkligen se dig själv. Att se bortom ditt yttre skal, att se bortom de falska övertygelser du har lagt dig till med genom åren. Att se den fantastiska själ som är Du. För det är det Du Är: Fantastisk! Du är ljus och kärlek, allt annat är lögn.

2. Du skall Icke förändra andra

Att försöka förändra andra är meningslöst och slöseri på energi. Dessutom är det omöjligt att få en varaktig förändring hos någon som själv inte är villig att förändras. Släpp taget om andras fel och brister och rikta istället fokus mot dig själv. Inse att Du är den enda Du kan förändra. Vill du se en förändring runtomkring dig är det hos dig själv du ska börja.

Var den förändring du själv vill se i världen” – är en insikt du bör ta till dig av under 2019.

Det nya året blir ett förändringarnas år om Du är villig att ta dig an utmaningen att förändra dig själv.

3. Du skall Icke söka lyckan utanför Dig själv

Du är själv ansvarig för din egen lycka, nu och för alltid. När du jagar lyckan utanför dig själv, både i materiella ting och personer, skapas en falsk lycka. Denna falska lycka känner du igen genom att den alltid är kortvarig, förr eller senare är du tillbaka på ruta ett då du återigen börjar söka, “Bara jag träffar någon som älskar mig blir jag lycklig”, “Bara jag får det här och det här blir jag lycklig”, “Bara det här går min väg kan jag bli lycklig och må bra”.

Fel.

Allt det där gör dig inte lycklig så det är bara slöseri på tid och energi. Den tredje utmaningen under 2019 är att inte skylla din olycka på andra eller livets olika omständigheter för den varaktiga lyckan finns endast inom dig. Lycka är ett sinnestillstånd, inte pengar på banken, en bil eller en relation.

Tips på hur du kan älska dig själv mer

 • Sluta upp med att kritisera och döma dig själv. Du förtjänar bättre än så!
 • Byt ut dina negativa rädslobaserade tankar mot kärleksfullt positiva.
 • Ha tålamod med dig själv. Du behöver inte bli perfekt (hur nu du själv och samhället definierar perfekt). Du är redan perfekt precis som du är!
 • Ta hand om dig själv fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. Du vet redan hur du gör det så gör det bara.
 • Ställ dig framför en spegel och se dig djupt i ögonen. Säg till dig själv: “*ditt namn* jag älskar dig”. Upprepa flera gånger tills du känner att du verkligen menar det. Gör den övningen ofta, helst varje dag. Detta är en utmanande övning som kan kännas väldigt jobbig i början. Ge den tid.
 • Vet att du är en kraftfull och enastående varelse. Du behöver inget och ingen utanför dig själv. Du är Gud.
 • Din allra viktigaste relation är mellan dig och ditt högre jag. Den relationen kommer säkerställa att alla dina andra relationer är hälsosamma och hela.

Lär Dig att älska Dig själv så kommer allt att bli bra!

Jag önskar Er alla ett fantastiskt 2019 😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

12 kommentarer

 1. Ett hjärtligt tack. God fortsättning på det nya året. Kram

 2. Oj, oj. Tufft som vanligt. <3
  God fortsättning på det nya året. Må det bli det bästa ever!!!!! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *