Dagens kort från Soul Wisdom Oracle Cards 8/1

Din inre röst är intuitionens språk och meditation förstärker den rösten. För att höra din inre röst behöver du ägna tid åt att vara ensam. Tystnad behövs för att du ska kunna fatta klara beslut på ett fridfullt sätt. Det är högst väsentligt för din lycka och ditt lugn att du ger dig själv tystnadens gåva.

När du utvecklar din intuition kommer du att få ta emot sanningar från din själ utan att ha dina sinnen som mellanhand. Öva dig på att lyssna. Använd din inre röst för vägledning, då kommer du att skapa ett band av tillit med Universum. Du kommer då att göra dina val utifrån visdom istället för egot/sinnet. Du kommer att förstå att denna inre kunskap, detta inre vetande är Universums röst.

Låter du dig få den tystnaden du behöver för att höra din inre röst?

Lyssnar du när du får meddelanden från din inre röst och agerar du utifrån dessa?

Litar du på din inre röst?

Vilka steg kan du ta för att bli mer sammansvetsad med din inre röst?

Ta en stund för dig själv och meditera över dessa frågor. Ha gärna papper och penna med. Du kan bli förvånad över svaren du får.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 kommentarer

  1. Det är ju min Drömhund på bilden! Kolla ögonen! Jag lyssnar mest inåt numera! Kram! ❣🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *