Dagens kort från Soul Wisdom Oracle Cards 14/1

Summan av allt det du gör, både bra och mindre bra, nu och i det förflutna, skapar konsekvenser.

Du deltar i ett “skådespel” som kallas livet här på jorden. Detta kosmiska skådespel baseras på lagen om orsak och verkan. Denna lag kallas karma. Karma reglerar aktiviteten och resultatet av varje handling du utför. Dessa handlingar inkluderar både “gott och ont” tillsammans med handlingar i det förflutna och i nuet.

Du skapar handlingar konstant genom dina tankar och dina ord. För varje handling du utför kommer en likvärdig handling att ges tillbaka till dig.

Lagen om karma är Lagen om rättvisa – den absoluta, rena, opartiska och oundvikliga reglerande kraften från Universum. När du förstår perfektionen hos denna kosmiska karmalag kommer ditt liv att förändras, det är oundvikligt.

Du kan aktivera denna förändring genom att hålla dig själv fullt ansvarig för allt som händer i ditt liv. Detta inkluderar både inre och yttre situationer.

Allt skapas av dina tankar och handlingar. Denna energi som du skapat ger dig alltid det perfekta resultatet av ditt önskade val. Dessa myriader av val som du gör från ögonblick till ögonblick skapar existensen av världen runtomkring dig. Genom att bli medveten om detta kan du skapa förändring och öppna upp för nya möjligheter. Genom kunskap och visdom börjar ditt perspektiv och dina tankar att förändras. När du förändrar dina tankar börjar världen du skapat runtomkring dig att förändras.

Genom att återuppväcka din själ och att minnas vem du egentligen är så frigör du dig från karma.

Förstå och acceptera detta kosmiska skådespel som livet utgör. Lär dig hur du spelar spelet med visdom och du kommer att vinna ett liv där lidande inte längre existerar.

Frågor att ställa dig själv:

Vad skapar mina tankar?

Är mina tankar och handlingar positiva?

Hur skulle det kännas att vara fullständigt ansvarig för alla mina handlingar?

Mantra: “Mina tankar och handlingar är klara och medvetna”.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

6 kommentarer

  1. Tack. Så har känt typ alltid vart dima över min förmåga gåvor. Att blir svart sjuka avensjuka. Men just nu specifik en som är just jätte svartsjuk. Gör allt i bra länge motarbetat. Men innan nya året skrapa jag i hopp päng för få buck på det här.

    Nu försöker få rutin på det fot till mig.
    Är så tacksam att jag har ovanlig gåva.
    Den gör att man orkar en dag i taget när mörkret blir för mig när vår sommar kommer då svänger jag vill helst gå under gjord. Men med udda knep trix fix så tar en dag i taget. Struntar full komligt vad folk tycker tänker. Jag vågar vara mig själv fullt ut. Kram på dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *