Dagens kort från Intuitive Life Coaching 24/1

Det här är en tid för läkning av gamla känslomässiga sår, läkning på djupet.

(Och det här budskapet kommer verkligen rätt i tiden för er som tänker vara med på 21-dagars kursen, för där kommer vi jobba med vårat inre barn bland annat.)

Det här är en tid för att skriva om din personliga livshistoria. Nu kom den här låten upp: “Börja om från början, börja om på nytt”, väldigt passande i sammanhanget😉. Det här kortet tyder på en läkningsprocess av ditt inre barn.

Oavsett hur ditt förflutna ser ut så ber dina guider och änglar dig att se saker och ting ur ett nytt perspektiv, att öppna ditt hjärta för nya infallsvinklar.

Om du växte upp i ett hem som inte praktiserade eller lärde ut ovillkorlig kärlek så kan du i vuxen ålder leva med känslomässiga ärr som får dig att undra: “Vad gjorde jag för att förtjäna detta?”. Du kan känna det som att du blev övergiven, försummad eller illa/orättvist behandlad på ett sätt som gav dig känslan av att du inte förtjänar kärlek, att du inte förtjänar att bli älskad. Dom här känslorna kan sitta så djupt att vi inte ens är medvetna om dom idag. Men dom finns där, och det ger konsekvenser i vårat vuxna liv på olika sätt.

Så, istället för att ständigt återuppleva ditt smärtsamma förflutna blir du nu ombedd att läka dessa sår en gång för alla, att skriva om din historia och vända blad. (“Det är lättare sagt än gjort” är ni många som tänker nu. Och ja, det är mycket som är lättare sagt än gjort här i livet. Men om du vill ha en bestående läkning och livsförändring är det bara att kavla upp ärmarna, spotta i nävarna och sätta igång! Det finns inga genvägar här. Men jag lovar dig att om du verkligen går “all in” så kommer du att få den positiva livsförändring du drömt om.) I det här arbetet förespråkar jag verkligen “Mirror Work”, och precis som det låter så tar man hjälp av en spegel för att arbeta med sin läkningsprocess. Mer om det i 21-dagars kursen.

Det är dax att du tar kontakt med ditt inre barn. Gå inom dig och se dig själv som du såg ut när du var liten. Prata med det här barnet som är du. Försäkra ditt inre barn om att han/hon är betydelsefull, att han/hon är värd att älskas och att det nu är dax att läka det som varit. Medan du läker ditt inre barn kommer du märka att du börjar se världen med nya ögon.

Den här typen av läkning kräver tålamod och uthållighet. Fråga dig själv vad du behöver för att komma till ro en gång för alla, förslagsvis i meditation.

Medan du vårdar ditt inre barn kommer du att starta en frigörelseprocess som gör det lättare för dig att förlåta de som orsakat dig smärta och lidande i det förflutna. Och förlåtelse är en otroligt viktig bit för att kunna läka på djupet! Vem eller vilka från det förflutna behöver du förlåta? Och återigen: Du behöver inte förlåta själva handlingen emot dig utan endast personen som begick handlingen. Jag brukar tänka lite såhär: ” Jag förlåter dig…….därför att jag vet att du inte visste bättre just då”. Kom ihåg att vi alla är offer för offer. Som förälder kan man inte lära sina barn något man inte själv blivit lärd. Så om du tillexempel har vuxit upp i ett kärlekslöst hem kan du vara säker på att dina föräldrar oxå har vuxit upp i ett kärlekslöst hem och även deras föräldrar och så vidare. Vi är alla offer för offer. Men det bästa i kråksången är att vi alltid kan bryta den “negativa trenden” genom att arbeta med vårt inre barn, skriva om vår historia och läka på djupet.

Det här kortet är ett fantastiskt omen om att du är på väg mot ett enormt genombrott! Du kommer att ta dig igenom det här, och när du gjort det kommer du äntligen att vara fri från det förflutna, redo att skapa en ny historia. Du kanske till och med kommer att använda dig av din medkänsla och din livserfarenhet för att hjälpa andra människor på sin resa.

Det är dax att du skriver om din historia, för du är värd kärleken och all den skönhet som livet har att erbjuda! Glöm inte det!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

10 kommentarer

  1. Tack, äntligen, sååå trött på denna negativa skiva som bara mal på. Nu skickas den till skroten….försöker iaf

  2. Spot on! 💖
    Tack så mycket! ✨💖🙏
    Det här tar jag med mig på min läkningsprocess!

  3. Alla är offer till ett offer! Så bra sagt. Det här behöver alla tänka på!
    Tack.

  4. Alltså sååå märkligt stämmer ju in som bara den! Jösses! Men du brukar ha bra tankar som stämmer väldigt väl! Men sjukt tänkte på det här precis idag! Tack

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *