Dagens kort från Self-Love Oracles 9/2

Dagens kort vill uppmana dig att älska och acceptera dig själv för precis den du är. För när du gör det kommer du även att acceptera andra för den dom är.

Kortet belyser våra skuggor. Och den här skuggan innehåller de sidor av oss själva som vi skäms över och inte vill kännas vid. Skuggan uppkommer parallellt med jagets utveckling.

Från det att vi var små barn har vi fått lära oss av våra föräldrar och andra vad som “passar sig” och inte. Och de känslor/egenskaper som inte var “acceptabla” som tex ilska, sorg, nyckfullhet, blyghet har vi stoppat undan i en säck djupt inom oss. Den här säcken blir allt större och tyngre genom åren och det tar mer och mer kraft och energi att försöka dölja den. Till slut minns vi inte ens allt det som ryms där.

“Vi behöver bli medvetna om dessa mörka sidor och försonas med dom.” – Debbie Ford

De sidor du döljer för dig själv kan du medvetandegöra genom att till exempel vara uppmärksam på vad du reagerar starkt på hos andra människor.

Varför blir vi så oresonligt frustrerade och arga över en väns egoism, en arbetskamrats lättja, ett syskons högmod eller en främmande människas ohövlighet? Varför tar vi åt oss så lätt och så mycket? Debbie Ford menar att vi reagerar på det vi är mest rädda för, det vi döljer för oss själva – våra egna mörka sidor. Vår skugga.

Alla du möter är en spegel av dig själv. Blir du irriterad på någon annans egenskap kan du vara säker på att samma irriterande egenskap finns inom dig själv. En egenskap du förnekat och stoppat i säcken. Du behöver föra fram dina skuggor i ljuset och erkänna dom och acceptera dom, för då kan de bli en källa till styrka och glädje.

De är just de impulser som vi är räddast för som kan vara nyckeln till det som fattas i våra liv.

Jag rekommenderar boken “Krama din skugga” som Debbie Ford har skrivit. Det finns många bra övningar i den som visar oss hur vi ska känna igen våra dolda känslor och även hur vi ska hitta de gåvor de kan ge oss.

Imorgon söndag 10/2 klockan 14:00 sänder jag Glädjehealing på distans till alla som vill vara med. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. OBS! Läs noga innan du anmäler dig eller ställer frågor. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

10 kommentarer

 1. Jag har antigen nått av altnativen när gäller helingen som läste nys.
  Buddskspet passar in på en spicgell person.
  Jag har har inget förtängt. Men jobbat med mig själv i många år så det gör mycket.

 2. Ännu ett fantastiskt bra budskap skrivet av dig verkligen intressant enligt mig
  önskar dig fortsatt en fantastiskt fin lördag och hoppas på flera fantastiska budskap framåt

  • Tack snälla! Ja det är verkligen spännande detta med skuggarbete 😊❤️❤️👍🏻🙏🏻 Tack detsamma!

   • Fick ett svar om ett projekt jag skulle börja med under nästa månad helt fantastiskt detta budskap kom för endast 10 minuter sedan fantastiskt
    handlar inom pärlarbete redigt stolt att detta kom till mig detta var jag bara tvungen att berätta här för er fina vackra människor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *