11:11 – Vad betyder det?

Flera har frågat mig vad sifferkombinationen 11:11 betyder. Just 11:11 är det många som ser i perioder, så även jag. Just nu har jag en sån period. Allt som oftast när jag tittar på klockan i mobilen står det 11:11 nuförtiden.

Så vad betyder 11:11 egentligen?

Det jag vill börja med att klargöra är att alla dessa tecken vi får från Universum, Änglarna, vårat Högre Jag, våra Guider och andra är personliga! Det innebär att du inte kan sätta dig vid datorn och googla fram den korrekta innebörden för just dig. Ska du googla fram ett korrekt svar får du lov att använda din inre sökmotor. Endast inom dig hittar du svaret du söker, den rätta betydelsen. Däremot, om du googlar betydelser via datorn kan du få ledtrådar till vad det kan vara. Till exempel om du hittar en betydelse på en sida och läser den kanske du fastnar vid en viss mening eller ett visst ord, eller så kanske du får en specifik känsla. Då kan du via din intuition få fram den korrekta betydelsen för just dig. Det ena leder till det andra så att säga. En hjälp på traven. Men det bästa tipset är alltid att meditera över din fråga.

Ett annat sätt att klura ut vad 11:11 betyder är att vara uppmärksam vad du gjorde och vad du tänkte innan du såg siffrorna. För det jag har märkt i mitt analyserande av 11:11 är att det väldigt ofta är en påminnelse om att vi ska vara observanta på vad det är vi sänder ut. Kom ihåg att Universum är en Ja-sägare = som du tänker blir det. Och dina handlingar får alltid konsekvenser, positiva eller negativa beroende på vad det är du gör. Det handlar om Attraktionslagen och Karmalagen. Så om du exempelvis tänkte i negativa banor innan du såg 11:11 så var det en uppmaning till dig att bryta det tankemönstret, att byta ut de negativa tankarna mot positiva. Och om du tänkte positiva och kärleksfulla tankar innan du såg 11:11 så var det en bekräftelse på att du är på rätt väg, fortsätt så. Lika gäller för dina handlingar, om du gjorde något som inte var för ditt eller andras bästa så verkade 11:11 som ett “varningens finger”. Stanna upp och tänk om. Är det rätt väg att gå? Vad kan du behöva förändra? Ta ansvar och skapa medvetet. Du är skaparen (manusförfattaren, producenten, regissören och skådespelaren) i din egen historia. Du spelar huvudrollen i ditt eget liv, och eftersom det är din historia kan du alltid byta roll och ändra manuset när du vill. 11:11 kan vilja få dig att stanna upp och inse att den karaktären du valt att spela inte är den du verkligen är.

Vissa säger att 11:11 är “en öppning mellan världarna”, och det är jag beredd att hålla med om. Ibland är det nämligen som så att när du ser 11:11 så är det ett tecken på att någon försöker kontakta dig. Det kan exempelvis vara änglarna, din guide eller avlidna nära och kära som har ett meddelande till dig, och då kan dom använda sig av den sifferkombinationen för att få din uppmärksamhet. Vänd dig inåt och lyssna.

11:11 kan oxå vara ett sätt för Universum att påminna dig om vem du egentligen är, utifall du skulle ha råkat glömma bort det av någon anledning. Och det leder oss vidare till spirituell utveckling, för det är vanligt att 11:11 återkommer frekvent när du har påbörjat din andliga resa. En bekräftelse på att du är på rätt väg, fortsätt framåt på detta spår. Eller så kan det vara ett tecken på att din andliga resa är på väg att börja, eller att den borde börja, det är dax för dig att ta tag i din andliga utveckling, läs den där boken, gå den där kursen, börja meditera – skjut inte upp det mer. Det kan oxå betyda att ett andligt uppvaknande är nära förestående.

11:11 kan fungera som en väckarklocka om att du ska följa din passion, det du brinner för. För på så sätt hittar du ditt livssyfte. Tänkte du på något speciellt ämne eller dök en idé upp innan du såg 11:11? Då ska du veta att det är viktigt på något sätt! Utveckla den idén. Sprid den. Den kan hjälpa dig att göra positiva framsteg på din livsväg.

Om du går igenom en jobbig tid med ångest, oro och stress när du uppmärksammar 11:11 så kan det vara änglarnas sätt att säga: Ta det lugnt. Finn stillheten och friden inom dig. Vila. Det är viktigt att du återställer balansen nu. Ta hand om dig på bästa sätt.

Enligt numerologin kan återkommande ettor betyda att du måste sätta dig över den lilla rösten i ditt huvud som säger att du “inte är bra nog”. Tro på dig själv! Numerologin talar även om att siffror har olika vibrationer. Ettans vibration utmärker självständighet, initiativtagande och ett behov av att vara den som bestämmer. Kanske behöver du bli mer självständig? Ta mer initiativ? Eller behöver du tona ner ditt behov av att bestämma och låta andra ta plats och komma till tals?

Om vi går till Tarotkorten så motsvarar 11:11 Stora Arkanans Styrkan (Strenght). Det tyder på att du har massor av energi inom dig som du kontrollerar väl. Det gör dig stark. Du är modig och motiverad och du har förmågan att göra klart det du påbörjar. Se upp bara så att du inte blir allt för dominant och kör över andra på din väg mot målet. Känner du inte igen dig i beskrivningen så kan du alltid vända på den. Kanske behöver du plocka fram modet inom dig gällande något? Eller göra klart något projekt du påbörjat tidigare? Behöver du stå upp för dig själv och säga ifrån?

11:11 kan dessutom ha olika betydelser varje gång du ser det. Ena stunden kan det till exempel betyda att du ska vara uppmärksam och nästa gång kan det verka som en bekräftelse.

Ser du 11:11 upprepade gånger under en tidsperiod så har det betydelse. Det är ett meddelande till dig. Det kan du vara säker på.

Lycka till med ledtrådarna!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 kommentarer

 1. Min pappa avled 2011. Han begravdes 11-11-11. Brukar tänka att han är med mig när jag ser dessa siffror. Brukar känna av honom även annars genom rysningar i mitt vänstra ben. Tack för ditt inlägg 🙏 Kram ❤❤❤

 2. Hej ljusglimten
  Ser ofta 11.11
  Och nu härom dagen så såg jag 14.14 på mobilens kl samtidigt som laddningen stod på 14% och hör och häpnad så var det 14°+ ute
  Första gången som jag fick 4 av samma
  Blev chockad

  • Du behöver uppmärksammas på något. Vad kan det vara tror du? ❤️😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *