Dagens kort från Archangel Michael’s Sword & Shield Oracle Cards 2/4

Ärkeängel Mikael kommer med sitt svärd idag, med det vill han säga att du bör agera nu.

Nu kan du ha förankrat dig själv känslomässigt i en situation eller en relation som du har investerat väldigt mycket i. Ett tryck byggs upp underifrån på grund av faktorer som kan vara både kända och okända, och viktig information kan undanhållas för dig. Den emotionella energin som omger detta kan göra att du inte ser klart. Det kan vara så att du “inte ser skogen för alla träd”.

Ärkeängel Mikael råder dig till att ta hjälp från en tredje part. Det kan vara en nära vän, en familjemedlem eller någon annan du litar på, men det kan även vara en utomstående med professionella kunskaper inom området. Är det som så att du nyligen har fått ett råd eller åsikter från en tredje person så ber Ärkeängel Mikael dig att lyssna på det. Lita på att Änglarna har sänt den här personen (eller kommer att sända en person) för att få dig att se hela bilden av din situation. En ögonöppnare. Deras kommentarer kommer ifrån- eller kommer att komma ifrån en plats av kärlek och du bör betrakta det som det, råd av kärlek, även fast det är sådant du inte vill höra. Detta är Änglarnas sätt att hjälpa dig.

Kan det vara så att du gör saker och ting mer komplicerade än vad de egentligen är? Tankar har en förmåga att kunna ställa till det ibland. Om du tillåter dina tankar att skena iväg så kan du inbilla dig både det ena och det andra, du kan till och med bli åt det paranoida hållet. Om du har blivit sviken och sårad i tidigare relationer är det lätt hänt att du har svårt att lita på din nuvarande partner. Men låt inte tidigare upplevelser riskera att förstöra det du har idag. Det du har fått för dig om din partner behöver inte alls stämma med verkligheten. Det du har fått för dig kanske bara sitter i ditt eget huvud, det är dina rädslor som spökar. En tredje part kan behövas för att hjälpa dig att se klart. Detta kan även gälla för din partner, att det är denne som behöver hjälpen att se klart. (Om det inte går att lösa är det bäst att lämna relationen. Destruktiva relationer är aldrig hälsosamma.)

Är du i en situation där något juridiskt avtal ska skrivas på är rådet att du tar hjälp av en professionell tredje part, någon som läser det finstilta. Möjligheten är stor att någon försöker lura dig eller dölja något från dig.

Har du fått ett besked nyligen som rör din hälsa på något sätt? Det kan vara från en läkare, sjuksköterska, kiropraktor, sjukgymnast eller i princip från vilken vårdgivare som helst. Funderar du på om det här beskedet verkligen stämmer? Eller funderar du på om den rekommenderade behandlingen verkligen är rätt för dig? Rådet är då att du ska söka upp en ny vårdgivare för att få deras åsikt om det hela, det kanske framkommer något som den första har missat. Eller du kanske känner att du hellre vill ha en alternativ behandlingsform istället för den behandling som den traditionella vården erbjuder? Sök då upp en homeopat eller liknande för rådgivning. Det kan visa sig att det är den bästa vägen att gå.

Ta hand om er, och lita på att änglarna hjälper er om ni ber om det.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 kommentarer

  1. Kan direkt adressera detta budskap till min situation med ett förestående byte av arbetsplats med allt vad det innebär för mig kollegor och brukare (hemtjänst). Tack Emma för budskap 🙏❤

  2. Tack snälla, jag skall kolla upp var vi har en homeopat för min mage har krånglat från 02 och läkarna säger de finns inga fel, men något fel är det ju eftersom jag inte kan äta viss sorts kryddor eller mat förrän jag kräks upp allt efter ca 12 timmar och då kommer allt från frukost till och med kvällsmaten som jag har svalt det. Många har sagt att jag inbillar mig men jag vet vad som händer eftersom det gäller mig. Kram

    • Ja, du känner din kropp bäst! ❤️❤️❤️😊🙏🏻👍🏻

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *