Dagens kort från Spirit Oracle Cards 13/4

Orakelkortet kommer med en påminnelse om hur Universum fungerar.

Lidande är inte Universums/Guds sätt att straffa dig. Universum “tillåter” inte lidande. Universum orsakar inte lidande. Universum straffar dig inte för dina “synder” genom att låta dig lida. Universum “tillåter” inte ohälsa, sjukdom, fattigdom, sorg eller tragedier i våra liv.

Universum bara ÄR.

Universum är den gudomliga energin, den allsmäktiga kraften som skapar och upprätthåller allt som Är.

Universum “där ute” “tillåter” inte lidande. Du, från Universum inom dig, skapar ditt eget lidande.

Ett hårt påstående? Många ser det så. Men det är oxå en öppning och en möjlighet för dig att eliminera lidande i ditt liv. Du kan inte eliminera utmaningarna, för det är trots allt därför du inkarnerar/återföds. Men du kan eliminera lidandet genom att skifta perspektiv. Universum varken orsakar eller tillåter mänsklig smärta och lidande. Det gör du själv. Du är Universum. Du gör det – alltihopa. Både lidande och glädje. Du är alltid fri att välja det ena eller det andra. Oavsett vad du väljer så dömer inte Universum dig.

(Det här är väldigt svårt för den mänskliga hjärnan att förstå därför att majoriteten av mänskligheten identifierar sig med intellektet/egot. Och det är det som är poängen med återfödelse. Att vi ska nå upplysning. För att nå upplysning måste vi sluta identifiera oss med egot/smärtkroppen, vi måste inse vem vi verkligen är, vi måste identifiera oss med själen/energikroppen. Det är definitivt den största utmaningen vi har. De som har lyckats gå bortom egot i detta jordeliv möter oxå utmaningar, men skillnaden för dom är att dom inte sätter ego-stämplar på saker och ting. Dom definierar inte något som “bra” eller “dåligt”, allt bara ÄR. Och det är precis som det ska vara just nu.)

Idag 13/4 och Söndag 14/4 klockan 14:00 sänder jag Glädjehealing på distans till alla som vill vara med. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. OBS! Det är 13/4 och 14/4 som gäller! Jag har glömt mitt lösenord så jag kan inte ändra datumen i inlägget. Varmt välkomna!😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 kommentarer

  1. Så sant,så sant! Tack Emma för att du påminner oss om detta, som vi egentligen vet innerst inne. Kärlek och ljus till dig.

    • Ja, alla vet det här innerst inne. Men ofta behövs det ”draghjälp” för att minnas ❤️❤️❤️😊🙏🏻

  2. Jag har lärt mej att tacka för allt – som jag har sått har jag fått skörda, både i detta jordeliv, men också från tidigare inkarnationer. Med facit i hand kan jag FÖRSTÅ min livsväg, nu har jag kommit så långt att jag genom förlåtelse kan känna mej befriad från min tunga börda, jag kan säga tack för allt och verkligen mena det. Jag har hittat min innersta kärna. TACK! 🙏🐣

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *