Dagens kort från Chrysalis Tarot och Ancient Wisdom Oracle Cards 18/4

Det kommer in en energi nu som skakar om din värld litegrann. Det kan innebära att en möjlighet dyker upp som kräver att du behöver kliva ur din comfort zone. Det kan vara något helt nytt som du aldrig testat på förut, något du inte vet så mycket om. Du kan behöva ta en risk. Men om du vågar ta klivet ut i det okända så kommer det att ge dig stora belöningar. Det blir bra! Men här handlar det om att våga övervinna sin rädsla för detta nya. Att våga ge det ett försök. Det är själva utmaningen. “Våga och vinn” gäller här, för du har mycket att vinna nämligen. Tänker du låta dina rädslor stoppa dig?

Jag ser att det finns vissa som har fastnat i ett negativt tillstånd på grund av livets omständigheter. Känslor av depression finns oxå här. Det känns hopplöst och omöjligt. Vissa är så djupt nere i det negativa träsket att dom inte ser det positiva livet har att erbjuda. Gäller det Dig ska du veta att dina Änglar och Guider gör allt dom kan för att fånga din uppmärksamhet nu, dom bara väntar på att få ge dig den vägledning du så desperat behöver. Öppna dina ögon och se dig omkring, livet har så mycket mer att erbjuda än det tomma svarta tillstånd du befinner dig i. Det finns möjligheter och lösningar för dig, men för att upptäcka dom behöver du ta dig ur den negativa spiralen. Det är något du behöver bryta, det är något du behöver ta dig ur, det är något du behöver förändra. Och innerst inne vet du själv vad det är du behöver göra. Det kan oxå innebära att du behöver kliva ut ur din comfort zone, att ta ett beslut som leder dig ut i det okända. Men låt inte dina rädslor stoppa dig här! Du behöver göra den här förändringen för att vända ditt mående till det bättre. Det blir bra! Lita på det.

Det är många som befinner sig i ett “väntrum” just nu. Ett väntrum som ligger mellan det gamla och det nya. Det nya kommer att komma in, det är bara en liten tidsfråga. Goda nyheter är på väg till dig, och det är då dax för dig att gå vidare till något större och bättre. Dock kan det krävas att du kliver utanför din comfort zone som sagt. Men tar du klivet kommer du att vinna massor!

Ledord: Våga och Vinn!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

9 kommentarer

  1. Tack du fina för dina starka budskap…..Och för allt jobb du lägger ned på dom..
    Detta budskap, gav mig ny styrka och tron på mina förhoppningar och tankar.. Och att Påsken till för att stanna upp och reflektera och lyssna på sig själv igen.. Och våra hjälpare och änglars budskap…Tack, tack..Och önskar dig en jättefin ljus och fin Påsk!!!Varm Kram Gunilla…

  2. Jag välkomnar allt nytt, spännande att få se vad som kommer till mej, känner att ngt “är på gång”. Dina budskap har varit direkt riktade till mej den senaste tiden! Tack och Trevlig Påskhelg till dej och de dina! 🐥🌻❣🐤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *