Dagens kort från Soul Wisdom Oracle Cards 22/4

Öppna ditt hjärta och låt det fyllas med Universums ovillkorliga kärlek.

Din själ är ren kärlek, Du är kärlek…men du har glömt. Du föddes fri men brist på medvetenhet gjorde dig själv till fånge. Ditt sinne har identifierat sig med känslor som smärta och lidande (egot). Du hindrar dig själv från att ta emot. Hur länge till önskar du vara avskild från Universums rena och sanna kärlek?

Den största gåvan du kan ge till dig själv och Universum är att Älska Dig Själv. Inom dig finner du Universum, Allt som Är. Öppna upp för den sanna kärleken. Universum väntar på dig, väntar på att du ska öppna ditt hjärta, fälla ut dina vingar och flyga.

(Kort sammanfattat: Sluta identifiera dig med egot. Egot är en illusion. Börja identifiera dig med dig själ igen, din energikropp. Din själ är ett med Universum, den sanna kärleken, Allt som Är)

Älskar du dig själv?

Känner du Universums kärlek för dig?

Kan du öppna upp ditt hjärta för kärleken och bli älskad för den du är?

Är du villig att förlåta och läka såren i ditt hjärta?

Avsätt en stund för meditation idag där du känner din energikropp. Tillåt dig känna. Känn den du verkligen är.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 kommentarer

  1. Egot finns inte som du skrivet i text och jag har kastat bort det egot och lever livet precis just nu för det är nuet bara allt finns & universum er allt man ber om
    jag har har alltid meditation varje dag och är öppen alltid och hela tiden så allt det gudomliga som flödar kan komma in tack för ett helt fantastiskt budskap 🙂

  2. Jag var tvungen att släppa allt gammalt, tvinga fram förändring och leva fullständigt allena, med bara mina barn, i många år – för att kunna hitta tillbaka.
    Tack Emma!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *