Dagens kort från Archangel Michael’s Sword and Shield Oracle Cards 27/4

Ärkeängel Mikael kommer med sitt svärd idag för att uppmana dig att vidta åtgärder. Tiden är inne för att göra en inventering av ditt liv och den riktning du är på väg mot.

Ärkeängel Mikael har sett hur du har offrat dig själv. Han förstår dina skyldigheter och ansvarsområden, och han ser hur djupt du älskar och bryr dig om de runtomkring dig. Men nu är tiden inne för att verkligen gå igenom och omvärdera vad det är du vill uppnå i livet och om det är i linje med ditt livssyfte.

Ärkeängel Mikael står vid din sida nu när du står inför ett vägskäl i livet. Han ber dig att du ska vara brutalt ärlig med dig själv och välja den riktningen som är för ditt högsta bästa goda. Innan du bestämmer dig för vilken väg du ska ta så föreslår Mikael att du noggrant går igenom alternativen som finns.

Ärkeängel Mikael bekräftar att Universum givit dig den fria viljans gåva. Han står bredvid dig, stöttar och vägleder dig till att fatta genomtänkta beslut. Universums plan för dig är en sådan som får ditt hjärta att sjunga och din själ att dansa. Känner du så idag?

Var sann mot dig själv.

Följ ditt hjärta och dina drömmar. Det är dax att du sätter dig själv främst.

Ett nytt arbete eller nya kreativa projekt kan vara aktuellt för vissa nu.

Imorgon söndag 28/4 klockan 14:00 sänder jag Glädjehealing på distans till alla som vill vara med. Passar inte tiden går det bra att ta emot till natten istället. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. OBS! Läs Noga innan du anmäler dig eller ställer frågor! OBS att datumen i inlägget inte stämmer! Det är den 28/4 som gäller. Varmt välkomna.😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

12 kommentarer

 1. Sååå direkt till mej, vartenda ord! Det gjorde nästan ont i kroppen när jag läste budskapet. Nu gäller det att fortsätta på MIN väg! Tack! 🌺

 2. Presis vad jag behövdes höra! Tack så hemskt mycket! ❤️🙏🏼❤️🙏🏼

 3. Detta är så direkt till mig så det är skrämmande. Tack, bekräftar exakt vad jag känner idag och en tid tillbaka. Nu vet jag… min väg o allt jag ska och vad jag inte ska upprepa om och om igen. Ha en fin kväll 💜🦋🐞

 4. Oj, så träffande!
  Skrev just till en vän om alla val jag måste göra, hur jag ska lyssna på budskap jag fått och om de passar in på det andra ber mig om och hur de stämmer överens med mitt livsuppdrag. Som fortfarande är ganska vagt…
  Det är inte lätt just nu, för hur jag än vrider och vänder på mig, misstänker jag att någon blir utan det de behöver från mig.

  Vem kommer först när det gäller vad jag orkar ta mig an?
  Det är jag, mina barn – men de är aldrig någonsin en belastning utan ger bara energi, min förmodade tvilling- som inte är vaken och troligen inte ens är medveten om att vi nog är tvillingar, plus min andlige vän som är mitt andliga stöd och vice versa.
  Sedan följer en hel radda med män som dras till min energi och som jag egentligen inte kan svika. Alla behöver de mig av någon anledning och varken anledningen eller att jag kan ge dem det de behöver är något jag kan bortse från.
  (Jag nätdejtar, om nu någon undrar varför en massa män finns i mitt liv.)
  Det där med hjärtats sång stämmer också. Kände så till för ett par veckor sedan, men nu har energin ändrats till en mer allvarlig och inte alls så euforisk. Jag har fattat att jag måste göra förändringar, men inte lyckats lista ut hur det ska gå till. Och jag är sååå trött….

  Tack snälla Emma för ett budskap som var precis rätt 🙏💚🙏💙🙏💜🙏

 5. Tack för healing som jag fick den 28/4! Jag frös mycket under healingen. Jag fick mycket besvär dagen efter, med ont i magen, yrsel. Andra dagen sov jag nästan hela dagen. Kram till dig ❤❤

  • Utrensningssymptom 😊 Har du läst inlägget jag skrev om just Glädjehealingen den 28/4? 😊❤️🙏🏻

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *