Till er som var med på Kärlekshealingen idag 23/6

Hej😊

Under Kärlekshealingen blev jag varm i hela kroppen och upplevde en hel del fysiska sensationer. Jag såg röd färg hela tiden, många nyanser av rött och ibland blandat med glitter. Änglarna var med. Jag fick veta att många är i stort behov av denna healing så den kommer jag att erbjuda fler gånger, redan nästa helg som det ser ut nu.

Fortsätt med fördel att upprepa mantrat “Jag älskar mig själv”, helst hundra gånger om dagen. Du måste inte uttala orden högt utan det går bra att tänka dom.

Ett tydligt och vackert budskap fick jag till er:

“Lyssna till dig själv. Känn dig själv. Älska dig själv. Ta hand om dig själv. Uppmärksamma dig själv. Acceptera dig själv.

Vad är det du behöver?

Ge dig själv den kärlek du behöver så att du kan känna dig trygg.

Förstå dig själv.

Världen är en spegel och reflekterar det som du behöver lära dig.

Vad är det du ska lära dig?

Öppna ditt hjärta och ta emot. Ta emot kärleken och gläd dig, ty en förändring kommer då att ske.”

Sen måste jag säga att ni är flera som sätter era känslor bakom lås och bom. Mycket rädsla finns för att våga känna fullt ut men även för att våga tala om era känslor öppet, föra fram dom i ljuset. Rädslor skapar blockeringar som ni säkert vet. Nyckeln är att börja älska och acceptera dig själv på djupet, HELA dig, även dina skuggsidor, delvis de sidor du inte vill kännas vid.

Kärlekshealingen är ett väldigt bra komplement till ditt eget arbete med att börja älska dig själv mer. När du älskar dig själv villkorslöst kommer du även att attrahera in villkorslös kärlek i ditt liv på alla plan.

Nu i sommar kommer jag även att starta igång gratiskursen Mirror Work igen (under healingen fick jag veta att jag skulle göra det). Dock kommer den endast att publiceras i min grupp Ljusglimten på Facebook, välkomna att gå med där.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

10 kommentarer

 1. Lade mig till rätta strax före kl 1400. Andades lugnt och välkomnade healingen. Tänkte ”Jag älskar mig själv.” Kände ett pirr och sedan kommer jag inte ihåg mer. Kvicknade till och såg att klockan var 1445. Slockande igen och vaknade 1700!!! Kommer inte ihåg någonting från healingen.
  Lite frusen, törstig och urtrött! Nu när jag skriver detta 1850 är jag fortfarande väldigt trött, avslappnad men trött.
  Här finns helt klart mycket att göra! Ser fram emot nästa helg.
  Varmt tack, ljus och kärlek till dig Emma och till alla din medarbetare.

  • Oj! Healingen tog verkligen på djupet där! Tack fina du ❤️❤️❤️😊🙏🏻

 2. Jag tycker väldigt mycket om dig, känner mig glad och imponerad som allt jag läser.

 3. Hej! Tog emot kärlekshealingen till natten. Somnade ganska snabbt, vaknade och kände mig pigg. Men lite senare känner jag mig illamående och har ont i magen. Tack för healingen! ❤❤

  • Utrensningssymptom. Vatten och vila är medicinen ❤️❤️😊🙏🏻

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *