Regnbågshealing 19/9 och 20/9

Hej😊

I denna healing kommer jag att låta er uppfyllas och omslutas av det Regnbågsfärgade Ljuset. Regnbågsfärgat ljus kan till exempel hjälpa till att lösa upp blockeringar från tidigare liv och karmiska obalanser som håller liv i negativa mönster. Regnbågens färger banar väg för djupgående läkning på flera olika nivåer samtidigt.

Så här gör du

 • Ca 10 minuter innan healingen börjar dricker du ett glas vatten och lägger dig på en ostörd plats. Andas och slappna av.
 • Tala om för Änglarna att du nu är redo att läkas på djupet och be dom att hjälpa dig med det.
 • Be om att få ta emot Ljusglimtens Regnbågshealing.
 • Under healingen behöver du inte göra något speciellt.
 • Efteråt dricker du vatten för att hjälpa kroppen rensa ut det som healingen frigjort (detta minskar även ev utrensningssymptom). Eftersom det är en sen healing får du dricka mycket vatten dagen efter.

Övrig information (Läs noga)

 • Healingen startar 21:30 och pågår i 30 minuter. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället, kontakta mig via emailadressen nedan för utförligare information.
 • Healingen kostar 20kr per person och dag. Har du mitt swishnr eller kontonr sen innan behöver du inte anmäla dig via email, ange istället som kommentar om du vill ta emot 21:30 eller till natten. Anger du inget alternativ sänder jag healingen klockan 21:30. Betalar du in 20kr den 19/9 eller tidigare utan att ange datum sänder jag healingen den 19/9.
 • Har du inte dessa nummer kontaktar du mig via emailadressen nedan.
 • Vill du betala via banköverföring men inte har Swedbank får du bifoga ett kvitto på din betalning via email.
 • Betalningen skall vara mig tillhanda senast 21:00 samma dag du vill vara med (oavsett vilken tid du vill ta emot). Betalningar som inkommer efter 21:00 registreras ej för då har jag min förberedelsetid.
 • Du ansvarar själv över att läsa informationen och följa den. Jag betalar endast tillbaka dina kronor om du avbokar healingen före 21:00 samma dag du ville vara med. Givetvis betalar jag tillbaka om jag har missat att ge dig healing trots att du läst och följt informationen.
 • Jag sänder inte healing till någon som inte själv gett sitt samtycke.
 • Har du frågor så kontaktar du mig via emailadressen nedan.

Emailadressen:

November_1126@hotmail.com

(Jag kontaktas endast via email, vänligen respektera denna gränssättning)

Varmt välkomna till denna Regnbågshealing!😊❤️

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *