Dagens kort från Lion Heart Empowerment Oracle Cards och Angels of Atlantis 5/10

Alla är vi med och skapar förändringar varje dag, och det är någonting bra – om du är medveten och förstår vilken inverkan du har på den här världen. Alla har potentialen att göra skillnad, det är en gåva vi har fått med oss. Det du skapar och förändrar påverkar vad andra skapar och förändrar – vi är alla en del av det kollektiva medvetandet. De som gör en positiv skillnad och påverkar världen till det bättre drivs av hjärtat och är försiktiga i sin ledarskapsroll och i sin kommunikation.

Du kanske undrar hur du ensam kan göra skillnad i världen?

Varje gång du hjälper någon att må bra i sig själv, varje gång du hjälper någon att tro på sig själv och sin potential, varje gång du får någon att känna sig glad och mer positiv angående livet så sänder du samtidigt ut en positiv “våg” i Universum, denna våg berikar livet för alla andra du möter.

Du ensam är väldigt kraftfull!

Ärkeängel Raziel påminner dig om att dina drömmar är ett kraftfullt Orakel som du alltid har tillgång till. Varje natt. Dina drömmar bär på viktiga meddelanden som hjälper dig på olika sätt, till exempel med att fatta beslut, att se ditt nästa steg framåt.

Om du inte kommer ihåg dina drömmar så behöver du inte oroa dig för ditt undermedvetna lagrar dessa meddelanden så att ditt Högre Jag har tillgång till dom. Med andra ord blir du hjälpt ändå, även fast du inte minns dina drömmar.

Regnbågshealing

Ikväll lördag 5/10 och imorgon söndag 6/10 sänder jag Regnbågshealing på distans till alla som vill vara med. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. Varmt välkomna!❤️😊

Ha en riktigt trevlig helg!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

En kommentar

  1. Tacksnälla för budskapen. Jag önskar dig en riktigt bra helg. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *