Dagens kort från Gaian Tarot och Empath Guidance & Empowerment Oracle Cards 6/10

Det ser ut som att det är eldiga och snabba energier i luften. Rent känslomässigt kan du uppleva det som att det går “upp och ner”. I de stunder du känner entusiasmen flöda bör du hoppa på det här energitåget och åka med, gör det du känner för att göra just då, eller gör det du känner att du borde göra. Utnyttja energin när den pulserar in för som sagt den är snabb, lika snabbt som den kom löses den upp och försvinner, och när den försvinner kan du känna dig låg. Då kan det kännas jobbigt att ta tag i saker och ting. Soffan lockar mer än det andra så att säga…

Vissa behöver se upp lite med den här energin så att du inte låter dig dras med fullständigt, då är det lätt hänt att du kastar dig in i olika situationer på ett väldigt impulsivt sätt utan att tänka efter före, du kanske tar på dig för mycket, lovar för mycket eller talar först och tänker sen (grodor kan hoppa ut). Detta orsakar stress och/eller ångest.

Nästa kort påminner dig om att andas. När du känner dig stressad eller kommer på dig med att vara i det förflutna eller i framtiden rent tankemässigt så är andningen nyckeln till att återfå balansen, att komma tillbaka till “här och nu”. När du fokuserar på andningen kan du inte fokusera på någonting annat samtidigt, andningen kräver din fulla uppmärksamhet. Då tänker du inte längre på det som orsakar din stress. Att fokusera på andningen får dig automatiskt tillbaka till nuet, då återfår du känslan av lugn.

Glöm inte bort att andas medvetet idag.

Regnbågshealing

Ikväll söndag 6/10 sänder jag Regnbågshealing på distans till alla som vill vara med. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. Varmt välkomna!❤️😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

En kommentar

  1. Hej Emma
    Idag har varit en sådan dag när man har mått som sämst upp o ner ren slappe dag, synd jag inte var inne här Tidigare i dag , Ja andningen o tillit å släppa allt
    Tack Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *