Dagens kort från Positive Energy Oracle Cards och Legacy of the Divine Tarot 7/10

Nu handlar det om frigörelse. Det kan vara att frigöra dig från det förflutna, frigöra dig från illusioner, frigöra dig från människor eller övertygelser som har förminskat dig på olika sätt. Gör dig av med allt som inte tjänar dig längre och börja tro på dig själv, börja lita på dig själv, dina gåvor och dina fantastiska drömmar. Låt ditt vackra ljus skina klart, låt ditt ljus skingra mörkret.

Om du känner sorg för något som gått dig förlorat så tillåt dig att sörja utan att fastna i sorgen, och gå sen vidare. Du är ljuset, ljuset är energi och energi är rörelse. När du tillåter dig att fastna, att stagnera så går du emot naturen. Ingen har sagt att det här livet ska vara lätt, men det är 100% ditt val om du håller tillbaka din egen energi eller om du släpper den fri.

Nu är det många som behöver frigöra sin positiva energi.

Tarotkortet visar på att du kan ha tappat kontrollen över ditt liv på något sätt. Vem är det som styr ditt liv? Någon annan eller någonting annat? Här kommer oxå frigörelse in. Frigör dig från sånt som inte är bra för dig, andra människor, situationer eller beroenden. Låter du någon annan styra för att du inte vågar lita på dig själv och dina beslut? Eller för att du inte tror att dina åsikter räknas? Låter du någon annan styra för att det är “lättast” så?

Återta kontrollen över ditt eget liv. Det här är Ditt liv och Din resa. Börja tro på dig själv. Stå upp för dig själv. Våga gå din egen väg. Våga följ dina drömmar. Dina åsikter är precis lika viktiga som någon annans.

Du duger precis som du är!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

9 kommentarer

    • Tack jag strävar efter det. Men även jag har släppt. Så verka 90 talet gåtan ha svårt med det. Och även har gett olika förslag på såna som är kopplade till den här personen.
      Och att han borde söka hjälp för sin ta tafathet inte agera i stället för hålla fast i evighet. I övrigt så låter jag ingen styra över mig. Gjord livet är inte lätt knappast..

  1. Tusen tack men ingen styr över mitt liv eller mina beslut de styr jag själv över. Kramar och ha en bra kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *