Dagens kort från Dreams of Gaia Tarot och Spirit Animals Oracle Cards 11/10

Hej😊

Nu är jag tillbaka efter några dagars vila från bloggen, healingar och sociala medier. Det har varit fullt upp här!

Dagens Budskap tar återigen upp detta ämne så det verkar vara angeläget för många:

Det första som kommer upp är vatten och rening. Du behöver uppmärksamma vad det är du stoppar i dig, såsom mat, dryck och andra substanser. Du kan behöva göra en detox/rening av din fysiska kropp så att dina celler kan fungera optimalt. Du kanske behöver reducera ditt salt- och sockerintag till exempel, eller minska ner på onyttiga fetter. Du kan även behöva dricka mycket mer vatten om dagarna än vad du gör nu.

Rening handlar inte bara om den fysiska kroppen utan du kan behöva göra dig av med negativa tankemönster oxå eftersom dessa verkar som ett gift inom dig och på sikt kan orsaka symptom i din fysiska kropp. Försök att vara mer positiv och låt ditt sinne få vila ett tag.

Kanske behöver du “städa upp” i din närmaste miljö? Det kanske är dax att du avslutar giftiga relationer som förorenar ditt liv. Eller du kanske behöver rensa och städa ditt hem eller din arbetsplats? Här handlar det om att göra sig av med allt det man inte behöver eller använder. Ett rörigt hem brukar betyda ett rörigt inre. Du kommer känna dig lättare och renare efteråt.

Fullmånehealing 12/10 och 13/10

På lördag och söndag sänder jag Fullmånehealing på distans till alla som vill vara med. Klicka HÄR för all information du behöver. Varmt välkomna!😊❤️

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *