Dagens kort från Dreams of Gaia Tarot och Legacy of the Divine Tarot 12/10

Var dig själv, alltid, och var inte rädd för att gå din egen väg oavsett vad andra tycker och tänker. Gör det som är nödvändigt för dig och din livsväg framåt, inte det som andra eller samhället förväntar sig. Du kan behöva bryta dig loss från normen för att nå ditt livssyfte.

Det ligger en stark känsla av att vilja bryta sig loss nu på något sätt. Bryta sig loss från det gamla invanda som kanske inte längre ger så mycket, eller bryta sig loss från en nuvarande situation. Något tjänar dig inte längre och det vet du. Du kanske känner att du inte längre tänker tolerera något. Det får vara nog nu! Du kanske behöver ta en risk för att få till en positiv förändring i ditt liv. Var inte rädd för att ta risker. Följ ditt hjärta.

Se till dina egna behov och “designa” ditt eget liv. Omfamna din egen kraft och din egen potential. Du är fri att välja och du är fri att vara den du är. Tillåt dig att vara fri. Du behöver inte tillåta andra att bestämma eller besluta över din framtid. Du är den du väljer att vara. Valet är alltid ditt och valet står dig alltid fritt.

Något nytt kan vara på väg in nu. Nya möjligheter på olika sätt, ett nytt äventyr eller en ny resa, resan kan vara både fysisk (en resa till en annan plats eller ett annat land) eller en inre resa där du går framåt i din utveckling. Tillåt dig att vara öppen och spontan inför detta nya.

Fullmånehealing

Ikväll 12/10 och imorgon 13/10 sänder jag Fullmånehealing på distans till alla som vill vara med. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. Varmt välkomna!😊❤️

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

    • Tack du är famtsstisk!
      Coolt exakt så är jag nu mera är så nöjd över det har mycket bryta igenom att lönar sig våga vara sig själv. Resan kommer fortsätta så. A är väll smula reserverad när kommer till folk. Det är av an innan det blir fullt ut. Men ser allt som öppet hav med glimten i ögat. Ser ljuset lättare just nu i alla fall. Det kommer bli förändring på lång sikt. Men betänker väl innan beslut. Om par år blir det nog flytt. . Vänjer mig i tanken först tittar runt. Är länge väl det har talat visat på olika sett om flytt. Men jag inte velat det alls. Men måndagen 30 september den veckan insåg jag det. Så tittat runt sen den veckan. Av skyr alla sorters ändringar. Det tar så mycket energi för är inte vanlig sort.. Hela jag blir förvirrad av allt sånt och i bland sårar det med.. 😢

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *