Dagens kort från The Housewives Tarot och Dreams of Gaia Tarot 13/10

Nu är det många som har avslutat något, det kan vara vad som helst – projekt, sånt som inte tjänar dig längre eller en fas i livet. Njut av det du åstadkommit och ta en välförtjänt paus där du kopplar av och tar hand om dig själv. Ladda batterierna innan du påbörjar nästa “grej”. En lugnare period kommer in nu där harmoni ser ut att råda, ta vara på den innan det är dax för livet att börja rulla på igen med allt vad det innebär. Sen finns det flera som har haft en viloperiod nu, till er vill kortet säga: “Packa väskorna! Det är dax för dig att göra en resa”. Det kan vara en inre resa eller en yttre resa. Vad än resan handlar om så är det rörelse som gäller, du rör dig framåt på din livsväg. Om du inte känner dig kallad att påbörja en inre andlig resa så kan du behöva damma av ditt pass, leta fram resväskorna och börja planera en resa till en annan destination. Vart behöver du resa?

Nästa kort pratar om visdom. En person kan besitta stora kunskaper utan att vara vis. Visdom är inget du bara kan läsa dig till, visdom kommer genom erfarenheter. Sann visdom föds när vi verkligen förstår våra erfarenheter. Visdom får vi när vi lär oss av våra framgångar och våra misstag, våra prövningar och äventyr, våra vinster och förluster. Visdom föds ur medvetenhet, urskillning och omdöme. Visdom är tillämpningen av kunskap, logik och sunt förnuft.

Visdom är syntesen av information utifrån som förvärvas via personliga erfarenheter och lärande. Visdom kommer ur användandet av logik, känsla och intuition för att analysera och förstå, att urskilja sanningen, att växa i medvetenhet och att sedan använda den kunskapen för att hitta vår plats och vårt syfte i Universum, samt att leva ett gott och produktivt liv.

Du befinner dig här på jorden för att bli vis. Enbart teoretisk kunskap gör dig inte vis, du behöver uppleva oxå.

Fullmånehealing

Ikväll 13/10 sänder jag Fullmånehealing på distans till alla som vill vara med. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. Varmt välkomna! ❤️😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

En kommentar

 1. Tack . Visdom ja det funnits i mig hela tiden bara vet . Det är blir lätt avensjuka har jag känt allt för månnga gånger.
  Samt det är jobbigt för dem som är strutsar.

  Så jag har även hjälpt mig själv ur jobbig sitts folk orsakat. Men krävdes ändring för få verkligen se klarhet. Så nu är jag vaksam så man inte trillar ner igen.
  Min empati empat som bara blide så. Men för varje sån ändring så blir jag strängare för varje gång mer bestämd. .
  Inte det minsta rädd på nått sätt. Ensamhet singel rästen av livet. För mig är det lycka inte påverkas av folk nämligen är frihet. Lättare med se upp för saker ting.. har in sida som talar visar vägen ! Dock inte alltid vill se det el ser vilket enormt jobb blir över mäktigt. .
  Ändringar är surt. Men nyttigt i bland.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *