Dagens kort från The Rosetta Tarot och Messenger Oracle 14/10

Det finns en situation som är i obalans, det kan vara konflikter eller nåt annat strul inom något. Korten säger att du inte ska agera i detta nu utan du behöver praktisera självbehärskning. Du behöver ha tålamod och vänta. Forcera inte fram ett resultat eller en lösning bara för att du så gärna vill ha det löst, för om du försöker kontrollera det hela så är sannolikheten stor att det inte blir till din fördel, du kommer inte att gilla hur det blev, detta på grund av att situationen inte är “mogen” ännu, tiden är inte inne för en lösning just nu.

Lita på att allt blir som det är menat, när det är menat.

Var i stillhet. Släpp taget om all frustration och otålighet.

Kom ihåg att goda saker kommer ur denna väntan.

Kärlekshealing

Tisdag 15/10 och Onsdag 16/10 klockan 21:30 sänder jag Kärlekshealing på distans i 30 minuter till alla som vill vara med. Det går till på samma sätt som Glädjehealingen(klicka på länken och Läs informationen) men skillnaden är att här jobbas det aktivt för att lösa upp blockeringar så att ni lättare kan börja älska er själva på djupet och på så vis kunna attrahera in mer kärlek i era liv. En “kickstart” så att säga. Under denna healing använder jag endast rosenkvarts. Ett bra mantra under healingen är: “Jag älskar mig själv”. Du behöver inte säga det högt men upprepa det flera gånger om. Känn känslan av att älska dig själv. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. OBS att priset är 20kr/person och dag. Har du mitt swishnr sen innan behöver du inte anmäla dig via e-mail, ange som meddelande i swishen om du vill ta emot 21:30 eller till natten. Har du inte numret anmäler du dig här: november_1126@hotmail.com. Senast 21:00 samma dag du ska vara med kan du betala in. Frågor kan du ställa via emailadressen ovan. Varmt välkomna!❤️😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 kommentarer

  1. Mm så är det nog men avskyr seghet så är klart jag ser det finns andra när jag inte pallar vänta. Nu har jag haft möte i borden som gäller. Så andevärlden ser vart dem ska föra in rättapersonerna i mitt liv då tar i mot LSS möligheterna.
    Att bör vara utan barn. Det som körde i hopp sig. Att vart kort varigt. I just det bordet målet. Så passar bättre med andra bordet. Men jag har inte tid vänta. Hoppas inligt dem letar under tiden. Så inte stannar upp. Det har jag inte tid med.
    Har full till lit till underversum på så sätt. Men är akut anser ju jag.

    Vist är oblans när jag släpt bryttigt Los från visa starka band. För få det hållbart på lång sikt. Så inte trillar bakåt igen ..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *