Dagens kort från Dreams of Gaia Tarot och Messenger Oracle 16/10

Det tar tid att bli “bäst”.

Med det menas att du inte kan bli riktigt bra på det du gör över en natt. Det krävs massor av övning, och massor av övning tar tid. Ta bebisar som ett exempel, först lär dom sig krypa och sen lär dom sig gå innan dom lär sig att springa. Det är en utvecklingsprocess. Samma sak gäller för dig i det område du vill bli riktigt bra på. Ta det steg för steg och låt det ta den tid det tar. Hoppa inte över viktiga steg, gå inte händelserna i förväg, ha inte för bråttom med att komma in i mål. Avsätt tid för att öva och lära dig mer, varje dag. Här krävs självdisciplin. Tillåt dig inte att bli distraherad av diverse. Sätt ett benhårt fokus på det du vill lära dig, på det du vill bli riktigt bra på. Koncentrera dig på det du ska göra och gör det som behövs göras. Med tid och övning kommer det här att bli lika naturligt för dig som att andas och du kommer inte heller att begå lika många misstag. Hoppar du över viktiga steg eller tar genvägar pga att du har för bråttom att nå målet brukar misstag komma som ett brev på posten. Genvägar = senvägar. Det tar tid att bli “bäst”.

Ta dig tiden att ta hand om det som du bryr dig om, det du brinner för så att det kan växa och frodas. Det kan vara förhoppningar, drömmar, din kropp, ditt sinne, din själ, dina skapelser eller dina relationer. Allt som är du behöver vårdas, älskas, hedras och respekteras. Bristande omvårdnad och uppmärksamhet blir till försummelse och det kan skada både dig själv och världen runtomkring dig. Vårda dom, och de kommer att ge dig frid och fullbordan.

Kropp och själ hör ihop så det är lika viktigt att vårda båda. Försummar du en av dessa hamnar du i obalans och det kommer påverka ditt mående.

Kärlekshealing

Ikväll Onsdag 16/10 klockan 21:30 sänder jag Kärlekshealing på distans i 30 minuter till alla som vill vara med. Det går till på samma sätt som Glädjehealingen(klicka på länken och Läs informationen) men skillnaden är att här jobbas det aktivt för att lösa upp blockeringar så att ni lättare kan börja älska er själva på djupet och på så vis kunna attrahera in mer kärlek i era liv. En “kickstart” så att säga. Under denna healing använder jag endast rosenkvarts. Ett bra mantra under healingen är: “Jag älskar mig själv”. Du behöver inte säga det högt men upprepa det flera gånger om. Känn känslan av att älska dig själv. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället. OBS att priset är 20kr/person och dag. Har du mitt swishnr sen innan behöver du inte anmäla dig via e-mail, ange som meddelande i swishen om du vill ta emot 21:30 eller till natten. Har du inte numret anmäler du dig här: november_1126@hotmail.com. Senast 21:00 samma dag du ska vara med kan du betala in. Frågor kan du ställa via emailadressen ovan. Varmt välkomna!❤️😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 kommentarer

  1. Mm sant . Har inte tagit hand om mig hundra . El känner mig svag. Men fick in syn att ska höja ett snäpp på en medicin som inte har uppnått dosen då jag dån som tar tid på mig för inte ska bli fel. Så kroppen själen hänger med. Sen är tussen tankar som är just nu. På det är man känslig varelse. På fredag blir tufft. 😢. Lär känna av massor den dagen.

  2. Kunskap kan du läsa dig till
    Visdom måste du leva dig till.
    Så skrev jag för många år tillbaka, sanningar som återkommer under livets gång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *