Dagens kort från Urban Tarot och Messenger Oracle 17/10

Sitter du och fantiserar och hoppas utan att ta första steget mot att förverkliga det du vill ha? Låter du tiden gå utan att göra ett aktivt val? Att inte välja är oxå ett val. Det känns även som att många är förvirrade just nu, “vad vill jag?”, “vad ska jag göra?”. Vissa kan stå inför så många olika val just nu att det känns överväldigande och det i sin tur leder till handlingsförlamning. Ta ett steg tillbaka och jorda dig, reflektera sedan över vad du vill i det långa loppet. Det kan finnas andra som har åsikter om vad du ska välja, men rådet är att du ska känna efter själv vad Du vill och behöver. Följ din egen inre röst. Vilket val är mest fördelaktigt för Dig? Fokusera på det valet istället för att splittra din energi åt flera olika håll samtidigt. Välj det som är viktigast för dig och agera efter det. Bestäm dig och håll ditt fokus på det. Du har det som krävs, det blir bra.

Det viktigaste är egentligen inte vilket val du gör utan att du gör ett val. Att du bestämmer dig och agerar, annars fastnar du i stillaståendet och kommer inte framåt. Genom att välja sätter du fart på energin som för dig framåt. Skulle det visa sig att valet du gjort inte var det bästa så kommer fler möjligheter och val att uppenbara sig längs vägen och du är alltid fri att välja om på nytt.

Moder Jord kommer upp som en förstärkning på det här med jordning. Vikten av att jorda sig ordentligt varje dag. Speciellt nu när du står inför en valsituation, ta en stund för dig själv, jorda dig – visualisera och känn hur det växer ut rötter under dina fotsulor som letar sig ner till Moder Jords mittpunkt. Känn hur hennes energi pulserar upp genom rötterna och fyller hela din kropp. Du och Moder Jord är ett. Fråga sedan dig själv (ditt Högre Jag) om de val du står inför. Vilket är bäst för dig? Lita på det du känner, lita på svaren du får.

Regnbågshealing

På fredag 18/10 sänder jag Regnbågshealing på distans till alla som vill vara med. Klicka HÄR för all information du behöver. Varmt välkomna!❤️😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

3 kommentarer

  1. Ett varmt tack, jag skall verkligen jorda mig och göra sak i vad jag har i tankarna och inte vela fram och tillbaka av bekvämlighet. Tack än en gång. Kram.

  2. Komiskt fick sug efter skriva till bakom kulisserna i här komplecerade då tid fallet. Exakt vad han gör. Fantiserar drömmer om en.. Det har jag känt av i evighet. Och kåta hingstar ragerar med. Men kan ändast nu läget bara betänka det som är o klart nu läget.
    Utan göra nått åt det.
    Varför han inte kommer till skot det vet jag inte hundra.. men viljan i energin är av stål. Tack sjöström 💚💜😘 gång på gång sagt att jag inte flyger i väg med rosa helikopter.
    Vis musik har ringt i mina öron.
    O ja jag gjorda mig väldigt omständigt sätt. Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *