Regnbågshealing 18/10

Hej😊

I denna healing kommer jag att låta er uppfyllas och omslutas av det Regnbågsfärgade Ljuset. Regnbågsfärgat ljus kan till exempel hjälpa till att lösa upp blockeringar från tidigare liv och karmiska obalanser som håller liv i negativa mönster. Regnbågens färger banar väg för djupgående läkning på flera olika nivåer samtidigt.

Så här gör du

 • Ca 10 minuter innan healingen börjar dricker du ett glas vatten och lägger dig på en ostörd plats. Andas och slappna av.
 • Tala om för Änglarna att du nu är redo att läkas på djupet och be dom att hjälpa dig med det.
 • Be om att få ta emot Ljusglimtens Regnbågshealing.
 • Under healingen behöver du inte göra något speciellt.
 • Efteråt dricker du mycket vatten för att hjälpa kroppen rensa ut det som healingen frigjort.

Övrig information (Läs noga)

 • Healingen startar 21:30 och pågår i 30 minuter. Passar inte tiden kan du välja att ta emot till natten istället, kontakta mig via emailadressen nedan för utförligare information.
 • Healingen kostar 20kr per person. Har du mitt swishnr eller kontonr sen innan behöver du inte anmäla dig via email, ange istället som kommentar om du vill ta emot 21:30 eller till natten. Anger du inget alternativ sänder jag healingen klockan 21:30.
 • Har du inte dessa nummer kontaktar du mig via emailadressen nedan.
 • Vill du betala via banköverföring men inte har Swedbank får du bifoga ett kvitto på din betalning via email.
 • Betalningen skall vara mig tillhanda senast 21:00 samma dag (oavsett vilken tid du vill ta emot). Betalningar som inkommer efter 21:00 registreras ej för då har jag min förberedelsetid.
 • Du ansvarar själv över att läsa informationen och följa den. Jag betalar endast tillbaka dina kronor om du avbokar healingen före 21:00 samma dag du ville vara med.
 • Jag sänder inte healing till någon som inte själv gett sitt samtycke.
 • Har du frågor så kontaktar du mig via emailadressen nedan.

Emailadressen:

November_1126@hotmail.com

(Jag kontaktas endast via email, vänligen respektera denna gränssättning)

Varmt välkomna!❤️😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

 1. Stort TACK Emma och Änglarna! Än en gång har jag fått ‘fysisk’ hjälp av er under en healing. Har en längre tid dragits med luftrörskatarr, som jag ofta gör under höst och vår efter en förkylning. Denna gång bad jag om hjälp med detta från er och kände helt klart hur det ‘krafsade’ och rev i bröstet på mig under hela sejouren. Fick även hjälp med några kotor på vänstra sidan av kroppen. Övrig läkning i mitt innersta är jag helt övertygad om att det har skett och sker fortlöpande. Kan idag denna söndagsförmiddag berätta att mina luftrörsproblem verkar i stort sett vara borta. Har inte behövt hosta upp mig och känner ingen slemanhopning. Och sist men inte minst, jag kan andas utan ‘svårighet’. Så åter igen TACK och stora kramen, Emma och Änglarna

 2. Vet också att det måste vara en blockering i min hals, som nu löstes upp. Allt hänger ju ihop. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *