Dagens kort från Guiding Light Oracle Cards och Messenger Oracle 18/10

Nu är vi här igen: vägval. 😉

Din passion är = ditt syfte.

Vad brinner du för? Vad är det som får dig att känna dig levande?

När du följer din passion kommer alla dörrar att börja öppnas för dig. Du kan själv “förvirra” vägen framåt genom att fokusera på det du tror att du måste göra för att överleva istället för att fokusera på det som får dig att känna dig levande.

Vad fokuserar du på just nu? Vart går din energi?

Det är dax att du börjar sträva efter allt det som ger dig glädje och lycka. Du har kommit till ett vägskäl och du behöver nu göra ett val.

Om du har försökt med allt du kan tänka dig men ändå verkar hamna på samma ställe så vägleds du nu som aldrig förr att börja följa din passion! Din passion är din själs “karta” för att nå ditt livssyfte. Din passion är gåvan som du ska dela med den här världen, dela med andra. Det är därför du är här. Den här gåvan gavs till dig just för att du ska dela den med andra.

När du gör det du älskar att göra kommer du att väcka upp en vibration inom dig, denna vibration kommer attrahera in människor, händelser och situationer som är i linje med ditt syfte.

Ditt liv kommer förändras till det bättre så fort du väljer att följa din passion.

Har du hittills gjort val “av bara farten”, “av gammal vana” eller val baserat på vad du tror att du “måste” eller vad andra tycker att du “ska”? Då är det dax att du stannar upp och börjar reflektera. Vad vill Du göra? Vad brinner Du för? Vad skulle Du älska att göra? Gör dina val baserat på det i fortsättningen. Följ din passion. Det är dax nu. Om du är osäker på vad det är du ska göra så tänk på gårdagens budskap: var i stillhet, jorda dig och ställ frågan till ditt Högre Jag. Lita på det du får till dig.

Jag frågade Änglarna om dom hade något att tillägga här och svaret blev: Meditation/Reflektion. Ja…tydligare kan det inte bli.😉

Regnbågshealing

Ikväll fredagen 18/10 sänder jag Regnbågshealing på distans till alla som vill vara med. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. Varmt välkomna!❤️😊

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

3 kommentarer

  1. Hej igen jag glömde skriva in min e-post adress. Jag ville vara med när jag lagt mig ikväll. Skicka swisch nr.
    Mvh Charlott Karlsson

  2. Tack. Hum ja indeviden utstrålar massor. Men göra det är tydligen svårt. Själv så är det andligt hela paketet och djuren. Digga musik. Hittar coola trådar energi bost det var coolt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *