Dagens kort från Celtic Dragon Tarot och Victorian Fairy Tarot 19/10

Nu kommer du snart att träffa en ny partner (eller så har du träffat någon nyligen). Denna relation har stor potential att växa sig stark och innerlig. Chanserna är goda att relationen blir långvarig. Det ser ut att finnas respekt, uppskattning och förståelse er emellan. En bra grund att bygga vidare på. Kontakten är både fysisk och själslig och du kan känna dig knäsvag.

Du som är stadgad kan nu ta relationen ett steg längre, bli sambo, förlovning eller giftermål.

Vissa träffar en ny vän eller inleder ett samarbete med en ny kollega. Denna relation är oxå riktigt stark och fin. Mycket positivt kommer ur detta.

Här kommer solen och glädjen in! Vart du än går och vad du än gör kommer din positiva och strålande energi att följa dig. Inser du hur lyckligt lottad du är? Solen ger dig styrka och dess varma vackra energi tar dig igenom tuffa tider och hjälper dig att lyckas. Kan du känna denna glädjefyllda energi flöda genom dig? Den finns alltid där.

Om du är mitt uppe i en utmaning eller svårigheter så berättar solen för dig att snart blir det bättre. Mycket bättre!

Livet är härligt!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

9 kommentarer

 1. Tack. Jag hoppas att det blir bättre.
  Ja nu är det kamp på fler planit.
  Men när det gäller energin själsligt allt det har känt av på tok för många år. Så jag räknar med. Att det stannar nog där. Förväntar mig att förblir så.
  Men älskar vara den jag är ensamhet är en lycka frihet i sig. Svår fångad sort är jag. Bort se från det som vart o klart men utan handling så gör det inget för min egen del. Bara synd många inte vågar följs sin in sida.
  Man känner att man lever och har känslor som stormar i perioder ! Är stark tid just nu. Mycket förflutet av det fallet som stormar in. Men det var en spicell tid då tid var dena ljuset i det mörka.
  Men jag har bearbetat det . Mens han inte därför blir så här förmodligen. Inte villig släpa taget om en då tid var det ömsesidigt fin känsla som är svår uppnå.
  Men jag ruskar av mig för jag vet inte vart jag står . Det tänker inte jag ta reda på när han inget gör.

 2. Längtar och tackar innerligt ödmjukt🙏❤ Det finns någon och det finns något starkt mellan oss på energiplanet än så länge, svallande känslor och förvirring❤❤❤

 3. Ett varmt tack. Den första delen gäller inte mig men solen tar jag med öppet hjärta till mig. Jag önskar dig en bra kväll och en rofylld Söndag. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *