Dagens kort från Bonfire Tarot och Vibrational Energy Oracle Cards 13/1

Idag säger Djävulen att du är nära ett genombrott eller en uppstigning, men först behöver du släppa taget om ohälsosamma och begränsande övertygelser som håller dig tillbaka. När något “mer” eller “större” kallar på dig behöver du först ta itu med dina skuggor innan du till fullo kan äntra den nya versionen av dig själv. Det kan till exempel handla om olika beroenden, ohälsosamma relationer eller ett otillfredsställande arbete. Släpp taget om dina rädslor, höj dig över dom, och frigör de begränsande tankar och övertygelser du lagt dig till med för dom står i vägen för din utveckling.

Se över dina vanor (ovanor). Ta bort allt som du vet skadar dig och ditt inre. Du kanske behöver äta mer hälsosamt, minska ditt TV-tittande eller din skärmtid överlag, sluta röka, spendera mer tid med nära och kära – vara närvarande, eller fokusera mer på dina behov, drömmar och mål. Skapa positiva förändringar i ditt liv, den rätta tiden för det är Nu.

Om du går och väntar på ett svar eller ett meddelande så ser det ut att komma snart. Allt kommer att klargöras för dig. Svaret kommer antingen via brev, email, telefon eller via din intuition.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

  1. Fantastiskt budskap japp är nära ett genombrott eller en uppstigning detta är jag helt övertygad om och jag vet att det kommer att komma ett genombrott snart
    Tack för detta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *