Dagens kort från Wisdom Within Oracle Cards och Messenger Oracle Cards 4/2

Någonting nytt är på väg in. Antingen så vet du vad det handlar om, det kan vara något du planerat för som nu sker, eller så blir det som en överraskning på något sätt. Du kanske blir gravid. Du kanske kommer på en fantastisk idé. Du kanske träffar en ny kärlek, eller skaffar en ny bostad. Du kanske får ett nytt jobb. Vad det än är så ser det ut som något större händer, en större nystart. Detta sker snart, men gör det inte det kan du behöva släppa taget om något gammalt först, något som inte längre tjänar dig. När du gjort det skapar du plats för det nya.

Genom dina dagliga val och ageranden styr du riktningen i ditt liv. När du försöker styra utgången av saker och ting så fastnar du i en spiral som hindrar dig från att komma framåt. Det kan hända att du rör dig i din utvalda riktning men det kanske inte är den riktning du ska ta. Håll inte så hårt i tyglarna utan lätta på greppet. Följ med i flödet och lita på att du hamnar precis där du ska vara. Ha tillit till processen. Slappna av i vetskapen att du inte behöver veta hur saker och ting ska bli och att du inte behöver veta exakt hur du tar dig dit. Du kommer dit du ska tids nog. Lita på att det löser sig längs vägen. Fokusera på att leva här och nu under tiden. Det blir bra!

Det jag erbjuder just nu:

Husrening och husbeskydd (distans)

Rening av platser (distans)

Distanshealing, rening och balansering i olika former.

Kontakt: November_1126@hotmail.com

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

5 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *