Dagens kort från Fairy Tales Oracle Cards 5/2

Det här är ett väldigt starkt kort som uppmanar dig att se klart på saker och ting. Att se bortom det du tror är verkligt idag.

Vem äger dig och din kraft?

Är det du själv som gör det, eller är det samhället-världen som gör det?

Är det du tror på verkligen sant, eller är det andra som intalat dig att du ska tro på ett visst sätt därför att det finns en dold agenda här i världen?

Det media basunerar ut, är det sant?

Är “vetenskapen” sann?

Det skolorna lär ut, är det sant?

Är det verkligen “makthavarna” i vår värld som har makten, eller är dom bara marionetter som styrs av den verkliga spindeln i nätet?

Är det som står i historieböckerna sant, eller har vi en helt annan historia?

Finns det en grupp som styr hela världen och vill mörka sanningen för oss människor till varje pris?

Varför förlöjligas vi som är medium, healers, eller sysslar med alternativmedicin till exempel? Varför försvårar samhället för oss? Kan det vara för att spindeln i nätet fruktar oss? Är dom rädda för vad vi kan se och upptäcka? Är dom rädda för att vi ska se sanningen och sprida den vidare? Är vi ett hot?

Är vi verkligen fria individer eller är vi boskap märkta med en siffra (personnummer) som staten äger och styr över?

Kortet uppmanar dig att tänka utanför boxen och öppna upp för andra perspektiv.

“When the doors of perception are cleared, things will appear as they really are”.

Det är många som befinner sig i den här processen nu, att börja tänka själva. Det är ett stort och viktigt steg mot frigörelse.

“The truth shall set you free”

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

11 kommentarer

 1. Har befunnit mig med den trosuppfattningen i snart 12 år och det jobbigaste när man pratar om det så kollar folk på en som man är heeelt dum i huvudet
  Lessamt men hey har lärt mig att leva med det och inte prata med folk om sånt tragiskt men sant folk är allt för blinda

  Politik är bara “devide and conquer” låt dom tjafsa om vilka som ska styra så håller vi på bakom scenen

  Skulle kunna skriva i timtal om detta men ger mig nu dock vart riktigt förvånad av att få läsa det på din blogg tack för dagens budskap 🙂

  • Förstår precis vad du menar! Jag skulle oxå kunna skriva långa inlägg om det här, och det kommer jag förmodligen att göra framöver. ❤️😊🙏🏻

 2. Hej !
  Jag blir riktigt fascinerad av dina kort för dagen 🙂 Varje dag stämmer det för mig, men det kanske det gör för dom flesta. Men det tror jag inte, man måste ha ett öppet sinne också. Dagens kort är mitt i prick, jag har precis startat en grupp som handlar om precis du skriver om idag. Min fråga till dig får jag lägga ut det i gruppen och hänvisa till dig 🙂 Modergruppen heter WakeUpGlobe och är för människor som vaknat och sett vad som pågår runt omkring oss.

 3. Kortet var klockrent idag igen 🧚Den var så rätt för mig att ta beslut att inte ta någon röntgen, utan att lita på min kinesiska läkare ☯️ Han är fantastiskt duktig och har räddad mitt liv från sjukvården 🙏❣️Sjukvården har ringt och hotat min man med diverse rädslor för att få in mig på operation med mera. Kom jag inte in så skulle jag bli sjuk inom 4 veckor igen. Ni har det gått 12 veckor och jag blir bättre och bättre. Räknar att vara klar om 4 veckor 🙏🧚💃Inga mediciner ingenting har jag tagit 💪❣️

 4. Den skapade världen är en förgänglig illusion, den sanna eviga finns inom oss.
  Vi är många nu som börjar förstå detta, men alla gör det inte – ännu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *