Dagens kort från Book of Shadows – So Below 6/2

Nu kan det vara som så att du står på gränsen till ett genombrott, att du är på väg att ta dig upp till nästa nivå. Men först behöver du göra dig av med begränsande övertygelser/tankar och sådant du håller dig fast vid som inte tjänar dig. Oftast, när du kallas till något “mer” måste du ta itu med dina skuggor innan du kan ta steget in i den nya versionen av dig själv. Det kan till exempel vara olika beroenden, ohälsosamma relationer eller ett arbete du behöver lämna. Släpp rädslorna du bär på och de begränsande tankar som hindrar dig från att komma till skott, dessa hämmar din tillväxt. Det är faktiskt lättare än vad du tror.

Du uppmanas att konfrontera dina inre rädslor och oro/ångest för att kunna kapa de kedjor som binder dig vid begränsande övertygelser/tankar och annat ohälsosamt du håller fast vid. Gör dig av med sådant du vet inte är bra för dig. Du kanske behöver skapa en hälsosammare diet/livsstil, titta mindre på Tv eller ha mindre skärmtid överlag, sluta röka, spendera mer tid med nära och kära, vara närvarande i nuet eller fokusera mer på dina mål. Ta tillfället i akt och skapa en positiv förändring i ditt liv.

Söndagen 9/2 sänder jag kraftfull Fullmånehealing på distans. Håll utkik efter mer info här i bloggen.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

5 kommentarer

  1. Helt fantastiskt budskap. Det stämmer in så bra var gång så att jag börjar undra…är det någon dom ”ser” mig och vet vad jag går igenom? 🙂 Tack från djupet av min själ 🙏🏻

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *