Dagens kort från The Buckland Romani Tarot och Floramations Oracle Cards 7/2

Självkärlek. Ge kärlek till dig själv innan du sänder ut din kärlek till världen, fyll varje cell i din kropp med gudomlig kärlek och glädje. Ju mer du gör detta desto mer kan du vara i livets flöde.

Nu är det många som är i kontakt med sitt undermedvetna och i samklang med sin intuition. Du utforskar den delen av dig själv just nu och upptäcker hur du kan stärka dina intuitionskanaler ännu mer. Jobba på! 😃👍🏻

Det ser oxå ut som att flera trycker undan sina känslor, du vill inte uttrycka dig själv fullt ut inför andra. Du har dina skäl att “stänga ner”, att inte vilja att andra ska få veta vad som pågår inom dig. Du kanske känner dig generad eller rädd för vad som kommer hända om du berättar/visar hur du känner. Du kanske känner oro för att öppna upp ditt känsloflöde, att när du väl gör det så kanske det uppstår en överväldigande flod som inte går att hejda. Här ska du vara försiktig så att du inte skapar inre blockeringar och yttre murar genom att trycka undan det du känner. Om du inte är redo att visa vad du känner så är det helt okej! Det finns andra sätt att frigöra dina känslor på, till exempel: att skriva dagbok (eller känslobok), genom kreativa projekt….måla ut dina känslor på en duk eller papper, dansa ut dina känslor, vråla ut dina känslor när du är ute i skogen eller sitter i bilen – skrik ut! Gå till gymmet och boxa och sparka på en säck.

I relationer kan det vara så att du håller tillbaka det du känner för att du är rädd för att bli sårad. Du vet att du måste lita på din partner för att relationen ska kunna utvecklas framåt, men just nu håller du tillbaka. Det är okej att göra så ett tag medan du landar i dina känslor, men förr eller senare behöver du ta bladet från munnen. Hur ska din partner annars kunna veta? Och det är inte alls säkert att du får den reaktionen du är rädd för.

Du har satt hjulen i rullning på något sätt, men du känner en frustration över att saker och ting inte händer riktigt så snabbt som du önskar. Känner du igen dig? Om du gör det är detta kort ett tecken till Dig. Universum jobbar på bakom kulisserna i detta nu för att dina önskningar ska slå in. Håll ut! Håll hoppet uppe och lita på att allt kommer att lösa sig, till och med bättre än väntat, när tiden är inne för det. Var öppen för lösningar och vägar som du inte har tänkt dig, vad som helst kan hända när Universum har ett finger med i spelet. Följ med i flödet och vet att det blir bra till slut!

Kraftfull Fullmånehealing på distans 9/2

På söndag sänder jag kraftfull Fullmånehealing på distans till alla som vill vara med. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. Varmt välkomna!❤️😊🙏🏻

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *