Dagens kort från Ostara Tarot och Ancient Wisdom Oracle Cards 8/2

Behöver du mer självdisciplin och engagemang för att nå dina mål? Istället för att hoppa på nya saker, drömma dig bort eller hitta på nya idéer titt som tätt kan du behöva upprätta ett schema eller rutiner för dig själv och hålla dig till det tills du har slutfört din uppgift. Att ha fullt fokus på en sak i taget gynnar dig. Gör klart ett projekt innan du påbörjar ett nytt, och ta det viktigaste först. Skriv en lista och sätt den viktigaste uppgiften som nummer ett.

Å andra sidan kan det vara som så att du lever ett alltför rutinmässigt och inrutat liv och det har medfört att du nu upplever att du “sitter fast” och tycker att livet är tråkigt. Då är det dax att du gör något annorlunda. Var mer spontan. Du behöver inte alltid hålla dig till “reglerna”.

Du kanske har blivit hämmad, oäventyrlig, försiktig, eller så har du ett starkt motstånd mot förändringar. Du kanske föredrar att sitta hemma medan andra är ute och har roligt och tar risker. Det är absolut inget fel med att vilja ha en lugn hemmakväll då och då, men se upp så att du inte isolerar dig från andra och tappar intresset för dina vänner. Försök att komma ut mer och var öppen för nya upplevelser.

Det här kortet kan oxå vara en varningssignal att du håller på att bli- eller har blivit en perfektionist. Har du kommit på dig själv med att kritisera andra som inte delar samma syn på detaljer som du? Eller du kanske snabbt blir frustrerad när deras arbete inte håller samma standard som ditt? Ditt arbete må vara uppskattat, men du vill nog inte förlora andras stöd längs vägen. Du kan behöva tona ner dig en aning, mjukna lite i din framfart.

Det här kortet symboliserar en ny början. En ny början börjar oftast med ett avslut. Något avslutas och något nytt tar vid. En nystart. Ett avslut kan vara jobbigt och smärtsamt. Du uppmanas att vara modig och ta det första steget in i det nya. Var inte orolig, du fixar det!

Kraftfull Fullmånehealing på distans 9/2

På söndag sänder jag kraftfull Fullmånehealing på distans till alla som vill vara med. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. Varmt välkomna!❤️😊🙏🏻

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *