Dagens kort från Ask the Unicorns Oracle och Messenger Oracle Cards 12/2

Nu kan du få lön för mödan. Allt ditt planerande och hårda arbete bär nu frukt. Något du väntat på, något som har dragit ut på tiden ger nu resultat och det blir tillfredsställande för dig. Njut av de gåvor du förberett dig för och väntat på, för nu ser de ut att komma till dig. Detta har du förtjänat! Om du inte kan se dessa gåvor så titta noggrannare, sök efter guldkanten i de mörka molnen, sök efter ädelstenarna som glimmar i leran. Gåvorna finns där. Var tacksam för gåvorna du får nu. Världen är full av magi. Tacksamhet innehåller en speciell sorts magi som öppnar nya dörrar. Dessa dörrar innehåller förbättringar inom alla livsområden. Ta för dig.

Du är välsignad med förmågan att skapa. Du skapar hela tiden med dina tankar, känslor, din intention och dina handlingar. Var medveten om din skaparkraft. Var medveten om vad du skapar inom dig och runtomkring dig. Vårda denna gåva och ta ansvar för den. Använd den på ett klokt och produktivt sätt. Skapa den framtid du vill ha. Gör det du är född till att göra – skapa.

Dagens budskap avslutar med att säga: “Uråldrig- eller annan praktisk information kan komma till dig nu. Nu är en bra tid att öva upp din intuition och dina mediala förmågor.”

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 kommentarer

  1. Ååhh jag vill verkligen öva upp min intuition och min mediala förmåga. Blir lycklig om min tid har kommit. Tack Emma för dina fina uppmuntrande budskap mvh Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *