Dagens kort från Spirit Oracle Cards och Crystal Visions Tarot 13/2

Allt är energi och energier förändras ständigt. Du är energi, Jorden är energi och Universum är energi. Förändring är vår ständige följeslagare, både här på Jorden och på Andra Sidan. Det kortet vill säga är att du inte kan undkomma förändringen. Vissa förändringar ser människan som “dåliga” eller “hemska”. Det är inte sant. Alla förändringar är bra och för allas högsta bästa, även fast det är svårt att förstå när man är mitt upp i det. Försök att se förändringen för vad den verkligen är = ett tydligt tecken på att du växer och utvecklas. Ju större och snabbare förändringen är desto större och snabbare är tillväxten. Sök glädjen i förändringen. Sök det positiva. Sök efter guldkanten i de mörka molnen. Sök ljuset i tunneln. När du lär dig att uppskatta förändringen, att älska förändringen, att se förändringen för vad den verkligen är, då kommer du upptäcka att livet blir mer och mer fridfullt och glädjerikt, och fyllt av mer äventyr och roligheter. Möt förändringen utan rädsla och omfamna den med glädje.

Känner du att någon relation i ditt liv är ansträngd? Att det är kämpigt med kommunikationen? Verkar det som att ni inte är på samma nivå? Att ni inte längre delar samma värderingar? Om så är fallet kan du behöva hitta tillbaka till själva anledningen till att du har denna person i ditt liv. Om du verkligen älskar honom eller henne villkorslöst ska du veta att detta kommer att passera, det bästa du kan göra just nu är att föra in kärlek och medkänsla i situationen. I annat fall kan du behöva inse att ni helt enkelt har växt ifrån varandra och att det nu är dax att gå vidare. Om ni fortsätter att bråka och sakna respekt för varandra är det dax att släppa taget. Gör vad som är bäst för er båda.

Kortet talar oxå om självkärlek och självrespekt. Tittar du på andra människor och önskar att du var mer lik dom? Om du kan se dessa beundransvärda drag hos andra så betyder det att även du har dom inom dig. När du beundrar andras egenskaper är det Universums sätt att få dig att vakna upp och upptäcka dina egna styrkor. Du behöver förstå att vad du än ser hos andra så har du det själv. Andra människor är alltid en spegel som reflekterar tillbaka….dig själv. Likaså om du stör dig på en egenskap hos någon annan, då är det i själva verket en egenskap du själv har som du stör dig på och kanske inte vill kännas vid att du faktiskt har (så kallade Skuggsidor). Vi har mycket att lära om oss själva i relationer till andra….om vi är öppna för det.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *