Dagens kort från The Witches Tarot och Angel Therapy Oracle Cards 14/2

Nu kan du behöva vara strategisk. Du kan inte göra allt på samma gång och det ska du inte heller. Istället behöver du prioritera det som är viktigast för dig och lägga allt fokus där. Lägg fokus på det som för dig närmare ditt mål. Du behöver säga Ja till vissa projekt och Nej till andra. Det är dax att börja sålla. Nu kanske du oxå behöver ta genvägar eller använda “bakdörren” för att få det du vill ha. Istället för att pliktskyldigast följa processen steg för steg kan du behöva hitta andra sätt att lösa det hela snabbare så att du kan närma dig målet. Det kanske krävs att du hoppar över “skaklarna” eller smyger lite bakom “chefens” rygg. Du känner själv vad du behöver göra för att komma framåt. Vissa behöver sätta sig själva främst även fast det innebär att du “sviker” andra eller sätter andra åt sidan. Till exempel kanske din chef vill att du jobbar över på ditt barns födelsedag, då säger du nej även fast chefen blir sur eller besviken. Du kan inte vara allt för alla jämt och ständigt. Du behöver prioritera dig själv och dina behov även fast andra inte förstår eller håller med dig. Deras reaktioner är inte ditt problem.

I dag är det Alla Hjärtans Dag. En dag som många har höga förväntningar på. Dessa höga förväntningar kan leda till att du blir besviken. Försök att släppa på kraven, idag är en helt vanlig dag, skillnaden är att den har en kärleksstämpel på sig. Kärlek och uppskattning bör vi visa varandra alla dagar. Är det verkligen hela världen om du inte får den där gåvan, upplevelsen eller kärleksbeviset just idag? Vad är det för fel på nästa tisdag till exempel? Blir du inte lika glad om du skulle få en kärleksförklaring då istället? Om du skulle få en semla på askonsdagen istället för på fettisdagen, smakar den sämre då?

Det kommer när det kommer, slappna av ❤️😊

Änglarna avslutar idag, dom vill hjälpa dig att känna dig bekväm med dina andliga förmågor. Du är väldigt kraftfull och det är tryggt för dig att känna och kanalisera denna kraft. När du har som avsikt att hjälpa andra i kärlekens tjänst kan det inte bli fel. Ju mer du övar desto mer bekväm blir du och desto starkare flödar kraften genom dig. Var inte rädd! Änglarna är med dig.

Har du undrat över om du är en ljusarbetare? Då är detta kort ett stort JA! Lita på att så är fallet.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *