Dagens kort från The Buckland Romani Tarot och Messenger Oracle Cards 6/7

Du håller på att utforska ett nytt projekt av något slag eller en ny affärsidé men du är inte redo att köra igång det hela just nu. Du behöver fortfarande fundera kring olika idéer, upplägg och lösningar, därför föredrar du att hålla dina planer lite hemliga än så länge.

Kortet kan oxå tyda på att du försöker göra verklighet av dina idéer och projekt men varje gång du försöker blir det bakslag på något vis, det vill sig inte riktigt. Du kanske inte har planerat tillräckligt noga? Du kanske har förlorat den inspiration du hade från början? Du kanske försöker för mycket? Ge dig själv lite utrymme nu och ta ett steg tillbaka från det hela så att du kan återfå din energi och ditt fokus innan du försöker igen.

Du kanske dagdrömmer för mycket om nya mål utan att ha tagit tag i dina ursprungliga? Då behöver du se över dina mål och fundera över varför du var så motiverad att uppnå dom från första början. Se framför dig hur det skulle bli för dig när du uppnått det målet, sen behöver du skrida till handling – göra det som krävs för att förverkliga dina drömmar.

Kortet kan oxå vilja att du lär från tidigare misstag. Även fast en situation inte blev som du ville så kan du upptäcka nya aspekter av dig själv som kan hjälpa dig i framtiden. Om du har svårt att se vart du “felade” så kan du fråga dig själv: “Vad kan jag lära mig av dessa upplevelser? Hur kan jag undvika att göra samma misstag igen?” Var öppensinnad och nyfiken här. Lita på att gårdagens misstag kommer leda till morgondagens succé.

Vissa kan få ett negativt besked eller ett svar som inte blev som de hoppades på. Om du är en av dom så låt dig inte nedslås alltför mycket. Tänk ut en plan, en strategi för att fortsätta framåt. Ge inte upp. Imorgon är en ny dag.

Universum sänder ofta små tecken till dig i form av synkronisiteter och sammanträffanden. Var uppmärksam! Låt dom inte gå dig förbi i vardagens tempo. Ord, nummer och symboler som upprepar sig, djur och fåglar som dyker upp på din väg, människor som kommer in och ut ur ditt liv vid udda eller likartade tidpunkter, och de där små glimtarna av vetande – när du tror att något visst kommer hända och du känner det starkt inom dig. Allt detta är sådant du är menad att se och höra, de är meddelanden till dig från Universum.

Just nu behöver du vara extra uppmärksam på tecken, det är något viktigt du behöver veta.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *