The Mythic Tarot och Ask the Unicorns Oracle Cards 13/8

Frågan är…ska du stanna eller ska du gå? Detta är något du tänker mycket på. Du kan ha fastnat mellan de här två valen: att lämna en otillfredsställande situation eller att ge det hela ett sista försök. Men…den verkliga frågan är: Kan saker och ting bli bättre överhuvudtaget eller är det kört? Stäm av med din intuition här för att förstå om du borde ge det en chans till eller om du borde släppa taget och lämna.

Lyssna till ditt hjärta för att höra vad du borde göra härnäst, vilket ditt nästa steg ska bli. Andra kan ha åsikter om det hela, men det är helt upp till dig att avgöra vad som är viktigast. Endast du vet om den här situationen tjänar dig och om det finns hopp om framtiden. Var medveten om vad du vill och stäm av för att se om det här steget är i linje med dina mål och drömmar.

Kortet kan oxå tyda på att du “driver runt” från ett ställe till ett annat därför att du aldrig känner dig nöjd med att stanna på en och samma plats. “Gräset är alltid grönare på andra sidan”. Om du känner igen dig så fråga dig själv vad som gör dig lycklig och hur du kan designa ditt liv så att det blir till din fulla belåtenhet. Vad behöver du?

Har du för mycket fokus på det materiella just nu? Då är rådet att du avsätter mer tid för det spirituella. När mediterade du senast?

Enhörningen kommer idag för att hjälpa dig läka och ge dig beskydd. Du är trygg.

Rädsla kan visa sig på olika sätt som till exempel negativitet, perfektionism, skjuta upp saker och ting, oro och panik. Rädsla kan upplevas paralyserande men du har kraften att höja dig över rädslan och finna modet inom dig. Det är tryggt och säkert för dig att gå framåt i ditt. Det är dax att du lämnar osäkerheten bakom dig, vet att du är omgiven av kärlek och beskydd, för det är du. Att skapa fasta gränser och gå framåt kan kännas skrämmande, men var inte rädd för att ta språnget och flyga…att flyga högt. Förbered dig för att agera på ett positivt sätt.

Känner du dig hotad på något sätt? Är hotet verkligt eller har du gått in i rädsla så att du har fått för dig att du är hotad? Du behöver ta reda på hur det ligger till här….ett verkligt hot eller ett inbillat hot? Om du verkligen befinner dig i fara så måste du se till din egen säkerhet först. Ta hjälp av närstående eller annan professionell hjälp om det behövs. Var inte rädd för att berätta och be om hjälp!! Det kommer bli jättebra!!

På himlavalvet just nu

Pluto och Mars drabbar samman idag så du kan förvänta dig att någon runt dig är på rätt dåligt humör…eller du själv för den delen. Andas.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

5 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *