Dagens kort från Tarot Royale och The Angel Rose Oracle 15/11

Du har fått nån inspiration eller en kreativ idé som du håller för dig själv. Du kanske oroar dig över att andra kommer stjäla den från dig eller att dom kommer tala om för dig att du kommer misslyckas med det hela. Du väljer att hålla detta för dig själv så att du kan utveckla det vidare utan andras påverkan. När du är redo och kommit längre kommer du dela det med andra.

Du känner att du vill utveckla ett nytt kreativt projekt men ändå tvivlar du, kommer du verkligen lyckas? Din inre kritiker kan ha tagit över här eller så säger andra att du bara lever i en fantasi, därför har du lagt det på is och håller tillbaka. Fråga dig själv: “Vad har jag att förlora här?”. Ja, tänk om din idé misslyckas? Är det inte bättre att ha provat något och misslyckats än att aldrig prova och sen gå och fundera för resten av ditt liv om det skulle ha fungerat eller inte? Provar du inte får du aldrig veta. Och tänk om du inte misslyckas? Tänk om det faktiskt går riktigt bra? Lyssna till din intuition här för att se om det är din rädsla som står i vägen och om det är dax att ge det en chans oavsett utgång.

Upplever du att din kreativitet är blockerad? Det finns en sida av dig som vill gå vidare med något kreativt men av någon anledning så gör du inte det. Du kanske oroar dig över om din kreativitet kommer leda in dig på rätt väg eller om projektet verkligen kommer värdesättas av världen där ute. Eller så känner du dig låst när det kommer till att uttrycka dig själv kreativt och du vet inte hur du ska göra för att få det att släppa. Idéerna finns där men du har svårt för att lista ut hur du ska förverkliga dom.

Kortet kan oxå visa på att du håller på att utforska din intuition nu men du tvivlar en del. Du försöker verkligen att lyssna till din intuition men när du får meddelanden så funderar du över om det är din inre röst du hör eller om det är ditt Ego. Fortsätt att öppna upp för din intuition och se vart den tar dig.

Det finns en person, du eller någon i din närhet, som är känslomässigt omogen, en drama-queen som går för långt när det kommer till att visa känslor och visa sin sårbarhet. Någon som är benägen att få raseriutbrott eller andra känslomässiga utbrott när den inte får som den vill eller när saker och ting inte går dennes väg. Eller så kan det vara en person som drömmer alldeles för mycket om framtiden och som inte är förankrad i verkligheten. Vissa kallar det för “Peter Pan-syndromet”, när en vuxen inte vill växa upp utan istället förblir ett barn för resten av livet.

En hälsning från Andra Sidan:

Någon älskad person som lämnat jordelivet vill ge dig ett kärleksfullt meddelande:

“Jag lever vidare även fast du inte kan se mig eller röra vid mig som du brukade. Jag är nu äntligen fri från smärta, sjukdom och lidande. Jag är inte längre begränsad till min fysiska kropp. Jag är fri! Även fast du inte kan se mig, höra mig eller krama mig så är jag högst närvarande i ditt liv. Så fort du tänker på mig så finns jag hos dig och när du pratar med mig så hör jag dig klart och tydligt. Jag kramar dig fortfarande även fast du inte känner det. Jag sänder dig massor av kärlek. Jag älskar dig.”

❤️❤️❤️

Kraftfull Nymånehealing 15/11

Ikväll söndag 15/11 sänder jag kraftfull Nymånehealing på distans till alla som vill vara med! Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. Varmt välkomna på denna stund. ❤️😊🙏🏻

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 kommentarer

 1. Hej..kan det gälla min älskade katt som gick bort för 7 veckor sen? Jag sörjer så galet…känner han det? ..och vill tala om att han är här..Kan det vara så? Kramar!

  • Absolut kan det vara så!! ❤️❤️❤️ Djuren känner av oss och är med oss precis som människor. ❤️

 2. Tack Emma…vet att det handlar om min mormor som vill göra sig påmind just genom fjärilar… Jag har glömt att hon alltid funnits vid min sida, med budskap och stöd när jag hade det mkt svårt för 18 år sedan. Nu har jag det svårt igen, en lång period och glömt att jag egentligen inte är ensam…hon finns med mig. Tack för denna värdefulla påminnelse 🙏💕🌷

 3. Tack Emma för fina budskap!
  Blev puffad ett par gånger att läsa ditt inlägg från i lördags vilket först kändes inaktuellt så jag ignorerade. När jag fick en påminnelse till att läsa så kommer jag hit och får hårresning vilket är det mest fysiska tecken från ovan. 😍

  Rakt in i själ och hjärta, jag blir berörd till tårar då Andra sidan hälsningen är från min mamma som jag starkt kopplar upp mig till. Särkilt nu i utmanande och sårbara tider…
  TACK fina du för värdefull text och budskap! 😇🙏🏼🥰💫💖

  • Åh så vackert! Tack fina du för att du delar med dig ❤️❤️😊😊🙏🏻

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *