Dagens kort från Dreams of Gaia Tarot och Oracle of the Mermaids 16/11

Barnet står för självsäkerhet, oskyldighet, glädje, förtjusning, förundran, oräddhet, hoppfullhet och tillit. Oavsett svårigheter, utmaningar och besvär så fortsätter barnet att endast se skönheten i livet. Barnet ser det goda i allt. Barnet ser magin. Barnet är en oskyldig själ som tror på att man kan leva lycklig i alla sina dagar.

Var din barndom så skyddad, lycklig och bekymmerslös att vuxenlivet misslyckas med att möta dina förväntningar? Om så är fallet är det dax att du lär dig att livet är menat att innehålla både medgångar och motgångar, framgångar och misslyckanden, samt att du är helt eller delvis ansvarig för allt du upplever. Föräldrar, vänner och partners kan inte skydda dig från livets besvikelser och ansvar. Inte heller kan du förlita dig på att andra alltid ska finnas där och hjälpa dig att nå dina mål.

Bli mer självständig och ta ansvar för dina val och handlingar – eller brist på dem. Var villig att försöka själv istället för att spela rollen som “det eviga barnet” (här har vi Peter Pan-syndromet igen) och låta andra fatta beslut eller agera åt dig därför att du är ovillig eller rädd för att välja själv.

Å andra sidan, om din barndom var smärtsam och din relation med det förflutna var eller är fylld av konflikter och disharmoni så vill Barnet tala om för dig att det är dax att släppa skuld/klander och förlåta. Gör det av anledningen att frigöra dig själv från smärta och rädsla som binder dig till något du inte kan gå tillbaka och göra om.

En enormt kraftfull energivåg håller på att bildas nu – din uppgift är att hitta den, känna den, röra dig mot den, ta dig upp och rida på den, låta dig föras med av den. Det kan krävas mod för att göra det, men tveka inte! Låt inte denna mäktiga energivåg kasta runt dig och dra dig under ytan. Detta är inte en tid för att vara inaktiv, trög, långsam. Det är inte en tid för att resignerat tänka “Det blir vad det blir”. Nu är tiden inne för att sätta upp en stadig kurs, samla ihop din styrka och verkligen anstränga dig! När du gör det kommer du att stå på toppen av vågen, jobba med den och styra den smidigt och kraftfullt. När du har fångat den här energivågen så res dig upp stark och stadig, sträck ut dina armar och styr energin dit du vill komma. Det är ditt val! Den här mäktiga energin bör inte slösas bort! Nu är tiden du har väntat på. Låt den inte gå dig förbi. Satsa!! Satsa på ett fantastiskt liv där du själv bestämt dig för vad du vill göra…och GÖR det!!

Det är dax för dig att söka upp och utnyttja den här kraften nu. Kraften som finns inom dig. Istället för att stå vid sidan av och agera åskådare (som du gjort så ofta tidigare) så bör du nu använda dig av din kraft för att skapa de förändringar du så länge önskat. Nu ska du bestämma dig för vad det är du vill och sen medvetet styra ditt liv ditåt. Nu är en tid för att skörda framgångar och segrar. Allt är möjligt nu så länge du tar tag i saker och ting. Kavla upp ärmarna och börja GÖRA istället för att stå och titta på medan tiden rinner förbi. Res dig upp! Du har kraften, modet och styrkan inom dig. Nu är den perfekta tiden för att bli delaktig, att bli skaparen av ditt eget liv och att bli den som styr kosan medvetet och bestämt mot framtiden.

Känn kraften som bubblar upp inom dig och matcha den med den starka energi som är på väg mot dig – när dessa är sammansmälta så uppstår magi!

Känner du att du vill ha hjälp på traven med att komma i kontakt med din inre kraft? Se nedan:

Energihealing 17/11

På tisdag 17/11 sänder jag Energihealing på distans till alla som vill vara med. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. Varmt välkomna på denna ljusa stund! ❤️😊🙏🏻

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *